Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Az utolsó pillanatban kapott abroncsot a Pirellitől a Lotus



Szegény embert az ág is húzza - tartja a mondás, amely mostanában újra igaz a Lotus istállóra is. Az enstone-i alakulat a küszködés újabb jeleként kis híján nem kapott abroncsokat a Magyar Nagydíj szabadedzéseire: az indoklás mindkét fél részéről egybehangzó, de érdemes egy csipetnyi sóval kezelni…

Tovább
0

Nem kell sokat várni a Lotus-Renault házasságra



Nagy valószínűség szerint már a bejelentésre sem kell sokat várni a küszöbön álló Lotus-Renault friggyel kapcsolatban. Az F+1 Blog forrása szerint a megállapodás érdemi része már megvan, pusztán az apróbb részletek tisztázása van hátra: ha minden igaz, a hungaroringi hétvégén ezeket is rendezik egymással a felek.

Tovább
1

Elszívta a békepipát a Red Bull és a Renault



Nagyon úgy tűnik, hogy a Renault Sport Forma-1-es részlegénél a közelmúltban végbement vezetőváltás jó hatással van a francia gyártó és a Red Bull kapcsolatára. Christian Horner a Hungaroringen elismerte: Cyril Abiteboul visszatérésével rendeződtek a vitás kérdések és a szakításról szóló hosszas spekulációhajdárat után újra békés és konstruktív a felek együttműködése.

Tovább
0

Nem adja fel az idei fejlesztéseket a küszködő McLaren




Nem adja fel a gyatrán muzsikáló MP4-29 típusjelű versenygép fejlesztését a McLaren istálló - árulta el Eric Boullier, a wokingi egylet versenyigazgatója a Magyar Nagydíj kvalifikációját követő sajtóértekezleten.

Tovább
0

Hülkenberg: Előbb vagy utóbb meglesz a dobogó!



Rajongók garmadája gondolja úgy, hogy Nico Hülkenberg, a Force India versenyzője igazán megérdemelne végre egy esélyt egy topcsapatnál a Forma-1-ben. A németet legtöbbször a Ferrarival hozzák összefüggésbe: a pilóta az F+1 Blognak nyilatkozva elismerte, hogy tavaly tényleg érdemi esélye volt a maranellóiakhoz igazolni, ami nem jött össze, de nem is bánkódik emiatt.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek