Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Elnöki fejmosás után érkezik a Hungaroringre a Ferrari



F1 Forma-1 Ferrari Sebastian Vettel Kimi Räikkönen Sergio Marchionne Hungaroring Magyar Nagydíj
Komoly elnöki fejmosás után érkezik a Hungaroringre a Ferrari Forma-1-es istállója: a kiszivárgott hírek szerint Sergio Marchionne a múlt hétvégi Brit Nagydíj után összerántotta a Scuderia teljes legénységét Maranellóban, ahol tájékoztatta a különítményt arról, hogy azonnali fordulatot vár.

Tovább
0

Az F1 új nagyfőnökével tárgyalt a Hungaroring vezére - interjú



F1 Forma-1 Osztrák Nagydíj Magyar Nagydíj Red Bull Ring Gyulay Zsolt Hungaroring
Jelenleg Spielbergben csatázik egymással a Forma-1-es mezőny, de már csak három hét és a Hungaroring lesz a helyszín. Ennek okán Gyulay Zsolt, a Hungaroring elnök-vezérigazgatója pénteken a Red Bull Ringre látogatott, ahol Chase Carey-vel, a sportág irányítását idén átvevő Liberty Media nagyágyújával folytatott egyeztetéseket.

Tovább
0

Ross Brawn: Nagyon fontos a Magyar Nagydíj!



F1 Forma-1 Ross Brawn Liberty Media Hungaroring Magyar Nagydíj Spanyol Nagydíj

Ross Brawn, a Ferrari és a saját nevét viselő alakulat korábbi sikergyárosa az idei évadtól kezdve a megújult Formula One Management kötelékét erősíti, mégpedig a sportszakmai ügyek felelőseként. Új minőségében az F+1 Blognak a Spanyol Nagydíj helyszínén, Barcelonában nyílt első ízben lehetősége kérdezni a brit szakembert, akitől megtudtuk: akárcsak Ecclestone, az új vezérkar is ragaszkodik a Magyar Nagydíjhoz.

Tovább
0

Mitől ennyire gyors a Williams szervizcsapata a boxban?



F1 Forma-1 Williams Valtteri Bottas Hungaroring Magyar Nagydíj
Verhetetlennek tűnik a Williams istálló, legalábbis ami a kerékcserék gyorsaságát illeti, hiszen idén eddig minden nagydíjon begyűjtötték a legrövidebb idő alatt végrehajtott műveletért járó különdíjat. Az F+1 Blog a Hungaroringen megpróbált utánajárni, hogy mi áll a hihetetlen teljesítmény hátterében.

Tovább
0

Herendi-trófeát kap a Magyar Nagydíj győztese



F1 Forma-1 Magyar Nagydíj Sebastian Vettel Hungaroring Gyulay Zsolt
Herendi-trófeáért harcol a hétvégén esedékes 31. Magyar Nagydíj mezőnye: a Hungaroring Sport Zrt. közreadta az első fotókat arról az alkotásról, amelyet a vasárnapi futam győztese vehet át.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek