Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Kvjatnak nincs jövője a Red Bullnál?



F1 Forma-1 Danyiil Kvjat Toro Rosso Red Bull Mark Webber

Egyre többen vannak azon a véleményen a Forma-1 világában, hogy Danyiil Kvjat számára a kör bezárult a Red Bull családjában. Mark Webber is hasonlóképp foglalt állást, márpedig az ausztrálnál jobban senki nem tudja, hogy mit jelent kegyvesztettnek lenni az energiaitalosok kötelékében…

Tovább
0

F1-es futamgyőztes is kaphat atyai letolást



F1 Forma-1 Max Verstappen Kanadai Nagydíj Red Bull

Barcelonában aratott váratlan futamgyőzelme óta Max Verstappen nincs partiban a Red Bul másik pilótájával, Daniel Ricciardóval, ám a holland reménység úgy véli: nincs ebben semmi szégyelnivaló. A történelem legfiatalabb F1-es győztese azt is elárulta Montrealban, hogy édesapja rápirított a monacói törés-zúzás miatt.

Tovább
0

Visszahúzódik Verstappen mögül az ex-F1-es apuka



F1 Forma-1 Red Bull Max Verstappen Jos Verstappen
Annál meggyőzőbb topcsapatos bemutatkozást nehéz elképzelni, mint amilyet a Forma-1 csodagyereke, Max Verstappen produkált a Spanyol Nagydíj időmérő edzésén. Így gondolja a szemtelenül fiatal édesapja, az expilóta Jos Verstappen is, aki a látottak alapján újfent megerősítette: eljött az ideje annak, hogy a háttérbe vonuljon.

Tovább
0

Alesi nem akar Verstappent csinálni a fiából



F1 Forma-1 Jean Alesi Giuliano Alesi Ferrari Red Bull Max Verstappen

Max Verstappennél fiatalabb korban még soha senki nem került Forma-1-es topcsapathoz, ám ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy követendő a példája - véli a korábbi Forma-1-es versenyző, a saját fiát menedzselő Jean Alesi, akivel az F+1 Blog a Spanyol Nagydíj helyszínén beszélgetett.

Tovább
0

Kvjat letette a mestervizsgát Barcelonában



F1 Danyiil Kvjat Barcelona Toro Rosso Red Bull

Csütörtökönként semmilyen trófeát nem osztanak a Forma-1-ben, ám ha a sajtónapon nyújtott teljesítményért járna valamilyen különdíj, a Spanyol Nagydíjon biztosan Danyiil Kvjatnak kellene odaadni azt. Az orosz tényleg megérdemelné, ugyanis mesterien kezelte le azt meghurcoltatást, amely a Red Bull döntése révén jutott neki.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek