Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Alfa Romeót akar az F1-ben a Ferrari-fővezér



F1 Forma-1 Alfa Romeo Sergio Marchionne Red Bull Toro Rosso

Ha Sergio Marchionnén, a Fiat-Chrysler csoport és a Ferrari fővezérén múlik, az Alfa Romeo 1988 után újra feltűnhet a Forma-1 háza táján. Német források szerint a nagyfőnöknek terve is van: ez első körben ugyan kudarcba fulladt, ám az olasz nem adta fel és a kínálkozó lehetőségre vár.

Tovább
0

Így változtak a Forma-1-es autók 10 év alatt



F1 Forma-1 Toro Rosso
Tíz év sok idő, ha pedig a Forma-1-ről van szó, akkor kiváltképp: aki nem hiszi, az autók évtizedes változását áttekintve szembesülhet ezzel.

Tovább
0

Nem volt könnyű az F1-ben tartani a Red Bullt



F1 Forma-1 Red Bull Helmut Marko Toro Rosso Dietrich Mateschitz
Nem csak puffogtatott az idei szezon közben a Red Bull, amikor azzal fenyegetőztek, hogy a motorkrízis miatt kivonulnak a Forma-1-ből: Helmut Marko, az energiaitalos márka programját felügyelő szakember a napokban egy interjúban újfent megerősítette, hogy Dietrich Mateschitz, a vállalatbirodalom tulajdonosa csak hosszas győzködés után bólintott rá a folytatásra.

Tovább
0

Kitüntették a Toro Rosso aero-gárdáját az STR10-esért



F1 Forma-1 Toro Rosso FIA STR10 Max Verstappen
Komoly elismerésben részesült a Toro Rosso: egy brit szaklap az aerodinamikai tekintetben a leginkább kimunkált versenyautónak választotta meg a faenzai Red Bull-juniorkülönítmény STR10 típusjelű konstrukcióját.

Tovább
0

FIA-elismeréseket kaphat az ifjú Verstappen



F1 Forma-1 Max Verstappen Toro Rosso
Lewis Hamilton akasztotta a legnagyobbat a 2015-ös Forma-1-es szezonban azzal, hogy domináns teljesítménnyel begyűjtötte harmadik vb-címét, de kétség sem férhet ahhoz, hogy az évad nagy nyertesei között van Max Verstappen, a Toro Rosso szemtelenül fiatal újonca is. Sőt, könnyen előfordulhat, hogy az FIA év végi gáláján már trófeáért is szólítják majd a 18 éves pilótát.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek