Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Vörösbe öltöztetné Russellt a Ferrari?




Hiába hangoztatja úton-útfélen Sebastian Vettel, hogy a Ferrarinál marad szerződésének 2020 végi lejártáig, a maranellói alakulatnál arra is fel vannak készülve, hogy a négyszeres világbajnok esetleg már az idei szezon végén távozik. A vörösök vészforgatókönyvön dolgoznak, az esetleges pótlás ügyében pedig - bármilyen hihetetlen - a legnagyobb riválist, a Mercedest is megkeresték.

Tovább
3

Verstappen nem, csak Ocon esélyes Bottas helyére




Noha erről pletykálnak, nem készül Max Verstappen leigazolására a Mercedes - jelentette ki a bajnokcsapat vezére, Toto Wolff szombaton, a Hungaroringen. A szakvezető tisztázta: ha lesz váltás, akkor csakis Esteban Ocon válthatja Lewis Hamilton jelenlegi csapattársát, Valtteri Bottast. Döntés - ahogyan azt korábban is ígérte - a nyári szünet után várható.

Tovább
0

Hülkenberg távozása nyithat utat Oconnak a Renault-hoz?



...

F1 Forma-1 Nico Hülkenberg Renault Esteban Ocon Mercedes Toto Wolff Francia Nagydíj 2019 Cyril Abiteboul
Noha jelenleg nem versenyez, mégis nagy volt a felhajtás Esteban Ocon körül a Francia Nagydíj hétvégéjén. A gall ifjoncot sokan követelik vissza a mezőnybe, és az F+1 Blog által a helyszínen hallott paddock-pletykák alapján úgy tűnik, hogy ennek 2020-ra lehet is realitása. Ezzel kapcsolatban érdekes forgatókönyvet hallottunk a helyszínen...

Tovább
0

Nem készült csapatutasításra a Mercedes - de vajon lesz ilyen?




Nem merült fel a csapatutasítás lehetősége a Mercedesnél - jelentette ki az Azerbajdzsáni Nagydíjon Valtteri Bottas vezérletével aratott kettős győzelem után a címvédő-listavezető formáció vezére, Toto Wolff. Noha a gárda két pilótája között egyre kiélezettebb a versenyfutás, a szakvezető egyelőre nem tart attól, hogy úgy elharapóznak a dolgok, mint Lewis Hamilton és Nico Rosberg vetélkedésének sötétebb időszakaiban.

Tovább
0

Hová tűnt Vettel bajusza?




Nagyon úgy tűnik, hogy a 2019-es F1-es szezon egyik legmegosztóbb újítása, Sebastian Vettel bajusza immáron a múlté: a német a héten már a bizarr arcszőrzet nélkül érkezett a Ferrari főhadiszállására, Maranellóba.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek