Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Leclerc ajnározásával is gyengíti Vettelt a Mercedes tábora?




Lewis Hamiltonról és a Mercedesről régóta tudjuk, hogy profik a pályán kívüli, pszichológiai hadviselésben is. A brit pilóta és a csillagos csapat most adja újabb jelét ennek: nem győzik dicsérni a Ferrari versenyzőjét, Charles Leclerc-t, amit a vörösök másik pilótája, Sebastian Vettel nagy valószínűség szerint eléggé nehezen visel. Ezzel már most, az idény elején bevihetnek egy komoly gyomrost a németnek.

Tovább
1

Melbourne-ből jelentjük: Mit gondol a főnök a Mercedes fölényéről?




Hiába várt Ferrari-fölényt a nagyvilág az F1-es évadnyitó Ausztrál Nagydíjra, az évadnyitó futam időmérő edzésén a Mercedes robbantott: Lewis Hamilton agyoncsapta a mezőnyt, amihez Valtteri Bottas adta a díszkíséretet. Az eredmény nem csak a két versenyzőt lepte meg, hanem a csapatfőnök Toto Wolffot is: az F+1 Blog a melbourne-i kvalifikáció után a Mercedes főnökének sajtóértekezletén fülelt és jegyzetelt.

Tovább
0

Nagy bulit csapott a gyárban a világbajnok Mercedes - fotók



F1 Forma-1 Lewis Hamilton Valtteri Bottas Toto Wolff Mercedes
Gigabulit csapott a nagy-britanniai Brackley-ben található főhadiszállásán a Mercedes istálló: a Brazíliából hazatérő különítmény a gyári dolgozókkal együtt ünnepelte meg, hogy zsinórban ötödször is elhódították az F1 egyéni és a konstruktőri vb-címeit.

Tovább
0

Bottas megtanulta a leckét 2018-ban?



F1 Forma-1 Valtteri Bottas Mercedes Toto Wolff Lewis Hamilton
Nincs könnyű helyzetben a Forma-1-es mezőny egyik legszimpatikusabb pilótájának tartott Valtteri Bottas, azonban felettese, a Mercedes istállót irányító Toto Wolff kiáll mellette. A szakvezető szerint a finn komoly leckét kapott és tudja, mit kell tennie ahhoz, hogy a 2019-es szezon jobban alakuljon számára.

Tovább
3

Hamilton: Új szerződés? Hamarosan!




Lewis Hamilton Azerbajdzsán óta újra vezeti a 2018-as F1-es világbajnoki pontvadászatot, Barcelonában szezonbeli első igazi győzelmét is megszerezte. A címvédő szépen lassan belerázódik az idei szezonban, van azonban egy vele kapcsolatos fontos megválaszolatlan kérdés: lesz-e új szerződése a Mercedesszel, s ha igen, mikor?

Tovább
5

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek