Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Ecclestone megköszönte a Mercedesnek a vereséget




Semmi kétség, a legjópofább húzással Bernie Ecclestone rukkolt elő a Magyar Nagydíj versenynapján: a Forma-1 impresszáriója váratlanul betoppant a Mercedes-vezér, Toto Wolff futam utáni sajtótájékoztatójára és megköszönte, hogy az egész idényt domináló csillagosok elbukták a hungaroringi futamot.

Tovább
0

Hamilton még nyerhet is az elveszített győzelemmel



Sok tanulsága van a Mercedes istálló kapitális hibájának, amely a Monacói Nagydíjon odáig vezetett, hogy Lewis Hamilton biztosnak tűnő győzelmét végül Nico Rosberg aratta le, de a legfontosabb mindenképpen az, hogy a kétszeres világbajnok sokkal jobban pókerezik, mint bármikor korábban. Duzzogást láthattunk ugyan tőle, de jóval visszafogottabban csinálta, mint például tavaly Spában és biztos, hogy ez nem véletlen.

Tovább
2

Ez a fölény már a Mercedesnek is árthat



Hatalmas fölénnyel nyerni mindig megnyugtató, ám vannak helyzetek, amikor ez sokkal többet árthat, mint használ. Nagy valószínűség szerint ez vonatkozik most a Mercedesre is, akik ott folytatták, ahol tavaly abbahagyták: letarolták a melbourne-i Albert Parkot, de a sétagalopp közben az Ezüstnyilak kevesebbszer kerültek a televíziók képernyőjére, mint bármelyik tavalyi, lazán megnyert futam során…

Tovább
0

Hamilton tovább alkudozik a Mercedesszel



Vasárnap a szabadnapos Lewis Hamilton végre félrevonult a Mercedes vezéreivel Jerezben, néhány órával később pedig nyíltan elismerte, hogy a szerződéshosszabbításról tárgyaltak. Mindkét fél azt állítja, hogy közel a megállapodás, új kontraktus azonban még mindig nincs: a háttérben állítólag arról megy az alkudozás, hogy a csillagos egylet hajlandó-e évi 5 millió euróval megemelni a brit pilóta járandóságát.

Tovább
2

Mostantól lesz igazi háború a Mercedes-duó csatája



Túlzás nélkül lehet kijelenteni, hogy minden Forma-1-es csapatfőnök rémálmát hozta össze a Mercedes két pilótája a Belga Nagydíjon: Lewis Hamilton és Nico Rosberg incidense nemcsak egy ajándékgyőzelmet eredményezett a Red Bull-fenegyerek Daniel Ricciardo számára, de nagy valószínűség szerint végérvényesen megváltoztatta a csapaton belüli viszonyokat.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek