efpluszegy

Japán fohásza KobayashiértKamui Kobayashi számára a lehető legjobbkor jött össze a hőn áhított első dobogós helyezés, a Sauber japán versenyzőjének ugyanis nincs garantált helye a mezőnyben 2013-re. Pedig a nagy kár lenne, ha a szélvészgyors, bátor és roppant vidám fickó eltűnne a horizontról.

Tovább
0

Schumacher visszavonul, Massa fellélegezhet?Michael Schumacher újbóli visszavonulásának bejelentése után valószínűleg nem csak rajongók garmadája sóhajt fel, hanem a Ferrari másodhegedűse, Felipe Massa is.

Tovább
0

WSR vs GP2: melyik a jobb út az F1 felé?Fotó: Paolo Pellegrini

Davide Valsecchi magabiztosan nyerte a GP2 idei bajnoki címét, de semmiféle garancia nincs arra, hogy követheti elődeit a Forma-1-be. Kiss Pál Tamás, hazánk reménysége a World Series by Renault-t tekinti a királykategóriába vezető főútvonalnak. Melyik a jobb nevelőszéria, jó irányt választott-e a magyar tehetség?

Tovább
0

Teszt után: mit gondol Prost a modern F1-es autókról?Múlt hétvégén, 16 év után újra Forma-1-es autóba ült Alain Prost: a francia legenda a Red Bull RB6-osável körözött Le Castellet-ben, s mint elárulta, nem tapasztalt túlságosan nagy különbséget a bajnokcsapat 2010-es autója és a legutóbb kipróbált versenygép között.

Tovább
0

Montezemolo hiúsága űzte Perezt a McLarenhezImmáron biztos, hogy Lewis Hamilton Michael Schumacher helyén csatlakozik a csillagos egylet kötelékéhez, ugyanis kiderült, hogy a brit utódja a McLarennél Sergio Perez lesz: az F+1 Blog megpróbálja felvázolni a hátterét annak, hogyan keveredett a Ferrari-patronált tehetség a vörösök történelmi ellenfeléhez.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek