Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Mit tud Webber egy Daciával a sivatagban? - videó



Nálunk és néhány másik országban Daciaként, a világ más részein azonban Renault márkanév alatt fut a Duster terepjáró, amelynek immáron Forma-1-es kötődése is van: Mark Webber, a Red Bull-Renault versenyzője India és Abu-Dzabi között Ománba látogatott, ahol sivatagi menetpróbának vetette alá a járgányt.

Tovább
0

Nem rágott be Räikkönenre a versenymérnöke



"Hozzá vagyok szokva ehhez" - így nyugtázta Kimi Räikkönen meghökkentő csapatrádiós kirohanásait a Lotus finn ászának versenymérnöke, Mark Slade, aki leszögezte: sértődésről szó sincs.

Tovább
0

2021-ig biztosan lesz Magyar Nagydíj a megújuló Hungaroringen



Nagy lépést tett a Hungaroring vezetése a Forma-1-es Magyar Nagydíj 2016 utáni jövőjének biztosítása felé: múlt hétvégén, Abu-Dzabiban Bernie Ecclestone rábólintott a hosszabbításra, így a 2017-től 2021-ig tartó időszakra biztosítottnak tekinthető a mogyoródi futam helye a versenynaptárban.

Tovább
2

Áron alul kelt el Schumiék 1998-as Ferrarija



400 ezer fontért, azaz körülbelül 141 millió forintért cserélt gazdát az RM Auctions múlt heti, Londonban tartott aukcióján az a Ferrari F300-as, amelyet Michael Schumacher és Eddie Irvine az 1998-as szezonban használt.

Tovább
0

Így száguld F1-es autóval a Red Bull tervezőzsenije - videó



Szenzációs videót tett közzé a Red Bull istálló: a főszereplő a különítmény sikerkovács tervezőzsenije, Adrian Newey, aki Silverstone-ban kipróbálhatta a 2010-ben használt RB6-ost, valamint a szintén általa alkotott, 1990-ben használt Leyton House March CG901B-t.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek