Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Schuminak nyugdíjasként is lesz Forma-1-es Mercije



Értékes búcsúajándékot kap a Mercedes istállótól az évad végén nyugdíjba vonuló hétszeres világbajnok, Michael Schumacher. Egy német lap szerint a csillagos egylet a veterán klasszisnak ajándékozza az egyik idei Forma-1-es versenygépet.

Tovább
1

Ecclestone hadüzenetet küldött Európának



Bernie Ecclestone Indiában újfent megerősítette, hogy a jövőben tovább csökken az európai futamok száma, így a Forma-1 szépen lassan kikophat az öreg kontinensről.

Tovább
3

Exkluzív: lehet-e Kubica DTM-pilóta 2013-ban?



Senki nem erősítette meg, hogy tárgyalnának, s még csak azt sem, hogy szó lehet ilyesmiről, mégis megalapozottnak tűnik a gyanú, hogy Robert Kubica 2013-ben felbukkanhat a Német Túraautó Bajnokság (DTM) régi-új sztárcsapatánál, a BMW-nél. Az F+1 Blog a széria hockenheimi idényzáróján a lengyel pilóta és a bajor gyártó esetleges jövő évi együttműködése után tudakozódott.

Tovább
0

Forma-1-es szerepet kap a DTM-ből távozott pilótanő?



Bejelentette visszavonulását a DTM-ből Susie Wolff: a múlt héten a Williams Forma-1-es autóját kipróbáló skót pilótanő a széria hockenheimi évadzáróján jelentette be távozását, a jövőbeli terveivel kapcsolatban azonban titokzatos maradt. Mivel férje, Toto Wolff a nagy múltú grove-i F1-es istálló egyik társtulajdonosa és vezére, azt sem lehet kizárni, hogy valamilyen szerepet szánnak neki a csapatnál.

Tovább
0

Részletre is megvehető Heidfeld Forma-1-es BMW-je



Igazi különlegességre csaphatnak le az autógyűjtők: a svédországi Malmö BMW-márkakereskedése eladásra kínálja azt az F1.06-os BMW-Saubert, amellyel Nick Heidfeld versenyzett a 2006-os szezonban. Mindezt egy autóértékesítő oldalon, részletfizetési lehetőséget is kínálva…

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek