Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Massa megvédte a Williams törő-zúzó ifjoncát



F1 Forma-1 Lance Stroll Lawrence Stroll Felipe Massa Williams
Felipe Massa visszatért és a jelek szerint jó mentora lesz a Williams 18 éves pilótájának, Lance Strollnak. A brazil veterán máris megvédte a kanadai ifjoncot: a tavalyi F3-as bajnokot a múlt heti, barcelonai zúzda után kikezdte az internet népe, a dél-amerikai szerint azonban nem jogos a bírálatözön.

Tovább
0

Íme, Massa búcsúajándéka a Williamstől



F1 Forma-1 Felipe Massa Williams Brazil Nagydíj
Noha az évadzáró Abu Dhabi Nagydíj még hátravan, Felipe Massa már a hétvégi Brazil Nagydíjon, a hazai versenyén megkezdte a búcsúzkodást a Forma-1-től. A visszavonuló brazil az interlagosi futam időmérő edzése után a búcsúajándékot is megkapta a Williams szervizcsapatától.

Tovább
0

Massa: DTM vagy Formula-E az F1 után?



F1 Forma-1 Formula-E DTM Felipe Massa Felipe Nasr Force India
Közeleg a szezon vége, ezzel párhuzamosan pedig szűkül azoknak a versenyszériáknak a köre is, ahol Felipe Massa felbukkanhat Forma-1-es pályafutásának lezárása után. A brazil tartja magát korábbi álláspontjához: nem kapkod, csak szimplán érdeklődik, puhatolózik.

Tovább
0

Massa meghatódott a rajongók visszajelzésein



F1 Forma-1 Felipe Massa Williams
Felipe Massa az Olasz Nagydíj helyszínén, Monzában, egy érzelmes sajtótájékoztatón jelentette be, hogy az évad végén távozik a Forma-1 világából. A brazil most elárulta: álmában sem hitte volna, hogy visszavonulásának bejelentése ilyen érzelmeket vált majd ki az emberekből világszerte.

Tovább
0

Bottas még két évet kap a Williamsnél?



F1 Forma-1 Williams Valtteri Bottas Felipe Massa Claire Williams
Nagyon úgy tűnik, hogy a Williams pókerezik a pilótapiacon: a csapattal kapcsolatban hónapok óta az a hír járja, hogy mindkét versenyzőjük helye veszélyben van, ha nem teljesítenek bizonyos pénzügyi kívánalmakat, ám két nappal a Belga Nagydíj után már úgy hírlik, hogy Valtteri Bottas helye legalább két évre biztosítva van. Ha így van, akkor lehet sejteni, hogy honnan fúj a szél.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek