efpluszegy

Érkezik Button önéletrajzi könyveF1 Forma-1 Jenson Button

Új önéletrajzi könyvvel rukkol elő a Forma-1 2009-es világbajnoka, Jenson Button: a Life to the limit című kiadvány október 19-én jelenik meg Nagy-Britanniában.

Tovább
0

Így landol Button az Airbus A380-assalF1 Forma-1 Jenson Button Airbus A380 McLaren
Mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy Jenson Button nem próbálja meg kimaxolni a nyakába szakadt szabadságot. A McLarennel továbbra is szerződésben álló, ám félig-meddig visszavonult 2009-es világbajnok már most, a téli időszakban is habzsolja az életet: néhány napja például a British Airways szimulátorában járt, ahol kipróbálta, hogy milyen vezetni az Airbus A380-as óriásgépét.

Tovább
0

Szólítsatok Doktor Buttonnak!F1 Forma-1 Jenson Button McLaren-Honda

Jenson Button számára nem úgy alakult a végleges (vagy mégsem?) Forma-1-es búcsú, ahogyan szerette volna, de így sem zárja komoly elismerés nélkül a 2016-os évet. A brit pilótát a nagy-britanniai Bath Egyetem díszdoktori címmel tüntette ki.

Tovább
0

Megőrül Buttonért a Williams istállóF1 Forma-1 Williams Jenson Button Claire Williams Felipe Massa Valtteri Bottas
Magasabb sebességi fokozatba kapcsolt a Williams istálló az utóbbi napokban: eddig csak óvatosan rajongták körbe a kiszemelt McLaren-pilótát, Jenson Buttont, immáron azonban hevesen udvarolnak neki és presszionálják is. Egyszerre.

Tovább
0

Dennis: Spában javulás, év végére meglepetés várható a McLaren-HondátólF1 Forma-1 Ron Dennis McLaren Német Nagydíj Fernando Alonso Jenson Button McLaren-Honda
Sokat vár a nyári szünet utáni első futamra, a Belga Nagydíjra érkező motorfejlesztésektől és azt sem tartja elképzelhetetlennek, hogy már az idei évad vége felé képesek lesznek komolyabb meglepetést okozni. Az F+1 Blog a Német Nagydíj helyszínén a McLaren-Honda fővezérét, Ron Dennist kérdezte a brit-japán konstelláció jelenlegi helyzetéről.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek