efpluszegy

Kell-e a Hondának Button?Egyre több forrás kezeli tényként, hogy Fernando Alonso az évad végén távozik a Ferraritól és a McLaren motorszállítójaként jövőre visszatérő Honda közbenjárására újra csatlakozik a brit csapat kötelékéhez. Ez a lépés kihathat Jenson Button sorsának alakulására is, a brit ráadásul Suzukában elismerte: kell lennie B-tervnek a tarsolyában.

Tovább
0

Mit keres Button a McLarennel egy autómosóban?Milyen lenne egy napsütéses napon Jenson Buttonnal összefutni egy autómosóban úgy, hogy a korábbi világbajnok az MP4-29-es McLarennel dörrent be az autónk mögé? A wokingi együttes egyik partnere megadta ezt az élményt néhány szerencsés szigetországi autósnak.

Tovább
1

Dennis időt kér a McLaren feltámasztásáhozMég tavaly ilyenkor is elképzelhetetlennek tűnt, hogy Ron Dennis visszatérjen a McLaren élére, de az idei évre ez mégis bekövetkezett. A legendás wokingi vezér újra a szokásos határozottságával masírozik a monacói paddockban, ahol az F+1 Blognak sikerült feltartóztatnia néhány kérdés erejéig.

Tovább
0

Button a Rolls-Royce új nagyköveteForma-1-es nagykövetet szerződtetett a Rolls-Royce: a patinás brit gyártónak mostanáig nem sok köze volt az autósport csúcsosztályához, ám az idei évben a McLaren versenyzője, Jenson Button is szerepet vállal a márka népszerűsítésében.

Tovább
0

Bárki beleshet a McLaren főhadiszállásáraKedvesedik a szurkolóknak a McLaren: a különítmény beengedte főhadiszállására, a nagy-britanniai Woking közelében található Technology Centre-be a Google kameráit, így mostantól bárki betekinthet a kulisszák mögé.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek