Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Motorgurukkal konzultálna a Honda



F1 Forma-1 McLaren-Honda Jenson Button Fernando Alonso
Minden jel arra utal, hogy a katasztrofálisan sikerült visszatérő szezon után a Hondánál változik a gondolkodás: német sajtóértesülések szerint a japánok már nem határolódnak el attól, hogy konzultáns szakemberekkel erősítsék meg stábjukat, hanem kifejezetten dolgoznak azon, hogy külső munkatársként tapasztalt, neves motormérnököket is bevonjanak a fejlesztésekbe.

Tovább
0

Button: 2017-től lehet vb-esélyes a McLaren-Honda




Már jövőre is várható némi javulás a McLaren-Honda teljesítményében, de a brit-japán formáció várhatóan csak 2017-től válhat igazán versenyképessé - véli a különítmény pilótája, Jenson Button.

Tovább
0

Vandoorne a fő esélyes Button helyére




A szingapúri paddockban terjengő pletykák egyre inkább azt valószínűsítik, hogy a McLarennél változik a pilótafelállás 2016-ra és Jenson Buttont a wokingi különítmény saját nevelésű tehetsége, Stoffel Vandoorne váltja fel. A belga máris kijelentette: nem tartana attól, hogy Fernando Alonso társaként kellene bizonyítania.

Tovább
3

Ralikrossz verdákkal csapatta Button és Coulthard




Új kalandban volt része Jenson Buttonnak és David Coulthardnak, akik szerdán a ralikrossz világában tettek egy rövid kiruccanást. A két szigetországi fenegyerek az ottani vb-futam helyszínén, Lydden Hillben vizitáltak, ahol beiktattak a programba egy rövid tesztet is.

Tovább
0

Biztonsági cég vigyáz Buttonékra a rablás óta




Jenson Button nem teketóriázott azután, hogy nyaralása alatt kirabolták: a McLaren-Honda pilótája leszerződött egy biztonságtechnikai céggel, hogy saját maga, valamint neje, Jessica a jövőben ne legyen kitéve hasonló attrocitásoknak.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek