efpluszegy

Button: 2017-től lehet vb-esélyes a McLaren-Honda
Már jövőre is várható némi javulás a McLaren-Honda teljesítményében, de a brit-japán formáció várhatóan csak 2017-től válhat igazán versenyképessé - véli a különítmény pilótája, Jenson Button.

Tovább
0

Vandoorne a fő esélyes Button helyére
A szingapúri paddockban terjengő pletykák egyre inkább azt valószínűsítik, hogy a McLarennél változik a pilótafelállás 2016-ra és Jenson Buttont a wokingi különítmény saját nevelésű tehetsége, Stoffel Vandoorne váltja fel. A belga máris kijelentette: nem tartana attól, hogy Fernando Alonso társaként kellene bizonyítania.

Tovább
3

Ralikrossz verdákkal csapatta Button és Coulthard
Új kalandban volt része Jenson Buttonnak és David Coulthardnak, akik szerdán a ralikrossz világában tettek egy rövid kiruccanást. A két szigetországi fenegyerek az ottani vb-futam helyszínén, Lydden Hillben vizitáltak, ahol beiktattak a programba egy rövid tesztet is.

Tovább
0

Biztonsági cég vigyáz Buttonékra a rablás óta
Jenson Button nem teketóriázott azután, hogy nyaralása alatt kirabolták: a McLaren-Honda pilótája leszerződött egy biztonságtechnikai céggel, hogy saját maga, valamint neje, Jessica a jövőben ne legyen kitéve hasonló attrocitásoknak.

Tovább
0

Elkábították és kirabolták a nyaraló ButtonékatRafkós rablók áldozata lett a McLaren pilótája, Jenson Button és neje, Jessica: a St. Tropez-ban nyaraló párt és három barátjukat altatógázzal kábították el, majd 300 ezer fontnyi értéket vittek el tőlük, többek között a pilóta feleségének 250 ezer font értékű eljegyzési gyűrűjét is.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek