Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Hamilton megmutatta a Mercedes Melbourne-i rejtekhelyét



F1 Forma-1 Lewis Hamilton Mercedes Liberty Media Facebook Live Sebastian Vettel Ferrari Ausztrál Nagydíj
Lewis Hamilton előbb behúzta az elsőséget az évadnyitó Ausztrál Nagydíj két szabadedzésén, majd élt a Liberty Mediától kapott lehetőséggel és egy Facebook Live adás keretein belül megmutatta a Mercedes Melbourne-i hospitality-létesítményét a kíváncsiskodó rajongóknak.

Tovább
0

Hamilton: Bottas az eddigi legjobb csapattársam!



F1 Forma-1 Lewis Hamilton Valtteri Bottas Mercedes
Lewis Hamilton úgy érzi, nem lesz gondja úgy csapattársával, a Williamstől érkezett Valtteri Bottasszal. A brit szerint a csendes finn mókás és jó csapatjátékos, az első teszt után pedig úgy foglalt állást, hogy még soha, egyik csapattársával sem volt volt annyira jó együtt dolgozni, mint az északi pilótával.

Tovább
0

Hamiltont bevadította az új Ezüstnyíl - 360 fokos videó



F1 Forma-1 Lewis Hamilton Mercedes Valtteri Bottas
Bevadult az új Forma-1-es Mercedesszel futott első körében a háromszoros világbajnok Lewis Hamilton: a csapat által közreadott, 360 fokos kamerával készült videóban a brit klasszis kommentálja az első kört, és meg sem próbálja leplezni, hogy mennyire bepörgette az új W08 EQ Power+.

Tovább
0

Rosberg újra haverkodna Hamiltonnal



F1 Forma-1 Nico Rosberg Lewis Hamilton Mercedes
Az utóbbi években Lewis Hamilton és Nico Rosberg barátságból ádáz rivalizásba átcsapó kapcsolata volt az egyik legfőbb téma a Forma-1 világában, ám nem kizárt, hogy rövidesen újra baráti lesz a viszony kettejük között. A sportágtól visszavonult német legalábbis úgy gondolja, hogy van esély a régi jó viszony felelevenítésére.

Tovább
0

Prost: Rosberg megérdemelné a vb-címet



F1 Forma-1 Alain Prost Nico Rosberg Lewis Hamilton Abu Dhabi Nagydíj
Alain Prost, a Forma-1 négyszeres világbajnoka tippelni egyelőre nem kíván a 2016-os világbajnoki döntő végkimenetelére. Mint az F+1 Blognak a legendás francia elárulta: nem látja értelmét annak, hogy Nico Rosberget úton, útfélen hozzá hasonlítják, azokkal viszont egyetért, akik szerint a német megérdemelné a világbajnoki címet.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek