Küszöbön Palmer kirúgása a Renault-tól?

F1 Forma-1 Jolyon Palmer Renault Cyril Abiteboul Jonathan Palmer Azerbajdzsáni Nagydíj
Nagyon úgy néz ki, hogy a Renault istálló szezon közben cserél pilótát: Jolyon Palmer csapnivaló teljesítménye igazán szembetűnő, s immáron Cyril Abiteboul sportigazgató is nyíltan beszélt arról, hogy a gárda már nem sokáig lesz türelmes a brittel. Már néhány név is forog a köztudatban azzal kapcsolatban, hogy ki lehet a szigetországi versenyző utóda Enstone-ban.

0 Tovább

Ez biztosan nem tetszene Putyinnak az orosz F1-es pályán

F1 Forma-1 Vlagyimir Putyin Renault Szergej Szirotkin Orosz Nagydíj
Nem biztos, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök boldog lenne, ha ezt látná! Mindenképpen dicséretes, hogy a hétvégi Orosz Nagydíjnak otthont adó Szocsi Autodrom múzeumot is működtet, az viszont kevésbé, hogy a létesítmény beázik és a komplexum spártai megoldást bevetve várják a turistákat…

0 Tovább

Hoppá! Alonsóra hajt a Renault?

F1 Forma-1 Fernando Alonso Renault McLaren-Honda Cyril Abiteboul Bahreini Nagydíj
Egy jó bevált recepten változtatni nem szabad, de legalábbis ragaszkodni kell hozzá! Úgy tűnik, hogy a régi mondást jól ismerik a Renault Forma-1-es istállójánál is: a gárda állítólag megtette az első lépéseket annak érdekében, hogy visszacsábítsák korábbi sikergyárosukat, a McLaren-Hondánál sínylődő Fernando Alonsót.

2 Tovább

Lesz, akit kellemetlen meglepetés ér az új szabályok miatt?

F1 Forma-1 Alain Prost Renault R.S. 17

Előfordulhat, hogy csúcsversenyzőket is meglepnek majd a 2017-es Forma-1-es szabályváltozások hatásai, és nem feltétlenül jó értelemben - véli a sportág korábbi négyszeres világbajnoka, a Renault-nál immáron szaktanácsadóként ténykedő Alain Prost, aki híve az új reguláknak, leszámítva azt, hogy növekedik az autók aerodinamikai leszorítóereje is.

0 Tovább

Öt érv a Perez-Renault szerződés mellett

F1 Forma-1 Sergio Perez Force India Renault
Noha a Forma-1 élcsapatai nem változtatnak felállásaikon 2017-re, pilótapiaci pletykákban így sincs hiány. Ezek egyik főszereplője Sergio Perez, aki maradhat a Force Indiánál, de szívesen látnák a Renault-nál és a Williamsnél is: az F+1 Blog szerint a mexikóinak a francia egyletnél lenne a helye a követező idénytől, öt érvet legalábbis biztosan fel tudunk sorolni ennek alátámasztására.

0 Tovább

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek