Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Kézzel emelte meg a 853 kg-os McLarent a szervizcsapat



F1 Forma-1 McLaren Forma-1 kerékcsere Carlos Sainz Szingapúri Nagydíj 2019

Mint a villám, úgy dolgoznak az F1-es istállók kerékcserére szakosodott stábjai a futamokon, az elitalakulatok szinte felfoghatatlan gyorsasággal bonyolítják le a komplikált műveletet. Kivéve, amikor nem: a Szingapúri Nagydíj erre is szolgáltatott példát.

Tovább
0

Hülkenberg a jövőjéért küzd idén Ricciardo ellen



Számos izgalmas házi párharcot ígér a 2019-es Forma-1-es szezon, ezek egyike vélhetően a Renault-nál zajlik majd. A franciáknál a sportág meg nem értett zsenijének tartott Nico Hülkenberg ugrik össze a Red Bulltól érkezett Daniel Ricciardóval: a német tudja, hogy ez olyan fontos mérföldkő lesz számára, amely a jövőjét is meghatározhatja.

Tovább
0

Leclerc: A cél? Minél hamarabb felpörögni a Ferrarinál!




Jól indította ferraris karrierjét a maranellói márka saját nevelésű pilótája, Charles Leclerc, aki az Abu Dhabiban bonyolított Pirelli-gumiteszt második napján a legjobb eredményt produkálta. A monacói reménység az autóból kipattanva értékelt, az F+1 Blog pedig meghallgatta és lejegyezte a pilóta gondolatait.

Tovább
0

Räikkönen már idén kipróbálja a Saubert




Villámgyors átrendeződés várható az évadzáró Abu Dhabi Nagydíj után a Forma-1-es mezőnyben, a viadalt követő tesztelésen a pilóták zöme már a jövő évi munkaadójánál köröz majd. Az például már eldőlt, hogy azon a gyakorláson Kimi Räikkönen biztosan az Alfa Romeo Saubert vezeti majd.

Tovább
0

Már idén lehet élő sisakkamerás kép az F1-es közvetítésekben?




Továbbra sem tett le arról a Liberty Media és a Formula One Management, hogy már a közeljövőben a versenyzők sisakjában, szemmagasságban elhelyezett kamerák képével színesítsék a televíziós közvetítéseket. A kísérletek jelenlegi legfőbb hajtóereje Fernando Alonso, aki ilyen felvételeket szeretne magával vinni emlékként a Forma-1-ből.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek