Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Így nyúzta Vettel a 2014-es Ferrarit Fioranóban - videó



F1 Forma-1 Ferrari Sebastian Vettel Forma-1 teszt Fiorano

Sebastian Vettel a Forma-1 nagyágyúi közül az első, aki nekilátott a 2016-os előkészületeinek: a Ferrari pilótája kedden az olasz márka házi tesztpályáján, Fioranóban tréningezett, a 2014-es autóval futott körökről megérkeztek az első videó és néhány fotó is.

Tovább
1

Így vezet Alonso a McLaren szimulátorában



Olyat tett Fernando Alonso, amilyet eddig senki: a kétszeres világbajnok a héten megosztott egy videót, amely a McLaren féltve őrzött szimulátorában készült.

Tovább
0

Nem adott ultimátumot a Hondának az elnök




Ahogyan arra számítani lehetett, a Honda-konszern fővezére, Takahiro Hachigo megjelent a hétvégén Spielbergben, az Osztrák Nagydíj helyszínén, de amit ott látott, azzal biztosan nem lehetett elégedett. Újságírókat nem engedtek a nagyfőnök közelébe, viszont sulykolták a szokásos nótát: hiába égnek versenyről versenyre, nincs nyomás az anyacég részéről és az elnök sem adott ultimátumot az ausztriai vizit során...

Tovább
0

Így készül Räikkönen Forma-1-es sisakja



Nemrégiben új gyárlétesítményt nyitott Bahreinben a Bell: a sisakgyártó a legutóbbi Forma-1-es nagydíj idején meghívta a komplexumba a Ferrari kiválóságát, Kimi Räikkönent, akit bevezettek a fejfedőkészítés rejtelmeibe.

Tovább
0

Kerékcsere-rekordot döntött a Mercedes



Nagyon úgy tűnik, hogy a Mercedes tényleg minden tekintetben rendezte sorait a malajziai vereség után: a csillagos bajnokcsapat kettős győzelemmel vágott vissza a Kínai Nagydíjon, ráadásul Ron Meadows sportigazgató szerint a különítmény szervizcsapatának sikerült megdöntenie a Forma-1-es történelem leggyorsabb kerékcseréjének nem hivatalos rekordját is.

Tovább
1

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek