Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Motorhome-forradalom indul 2019-ben a Forma-1-ben




A múlt hétvégi Olasz Nagydíjjal nemcsak Európának intett búcsút az idei évre a Forma-1 mezőnye, hanem a paddockok legfőbb látványosságának számító motorhome-oknak is. A mobilpalotákat összerámolták és a következő idényig pihentetik, néhányat viszont nyugdíjaznak: az F+1 Blog információi több csapat, például a legnagyobb komplexumot működtető Red Bull is újítani készül ezen a fronton 2019-re.

Tovább
0

Nehezebb gumikkal sem lesz lassabb az F1-es kerékcsere?



F1 Forma-1 Forma-1 kerékcsere Williams Mercedes Pirelli
A 2017-es Forma-1 újítások leglátványosabbja az lesz, hogy nagyobb méretűek lesznek a versenyautók kerekei. Ezzel együtt nehezebbé is válnak az abroncsok, ám sokfelé már most valószínűsítik: a szervizcsapatok semmivel sem lesznek lassabbak a kerékcseréknél, mint tavaly.

Tovább
0

Így kéne mutatósabbá tenni az F1-es autókat?



F1 Forma-1 Lewis Hamilton Mercedes Forma-1 autófestés
Milyen lenne, ha a Forma-1-es autókat is a pilóták sisakfestése díszítené? Egy brit grafikai stúdió eljátszodozott az ötlettel, közreadta a látványterveket is, Lewis Hamilton pedig egyenesen beleszeretett a koncepcióba.

Tovább
1

Button emiatt biztosan nem lesz népszerű



F1 Forma-1 WADA Forma-1 doppingellenőrzés Mexikói Nagydíj
Jenson Button a legkedveltebb Forma-1-es személyiségek közé tartozik, ám a McLaren-Honda brit pilótája Mexikóvárosban olyat tett, amely lehet, hogy a többi versenyzőnél kicsapja a biztosítékot. A 2009-es vb-első a doppingellenőrzések hiánya miatt kezdett méltatlankodni…

Tovább
0

Ilyen lenne egy F1-es kerékcsere egy szerelővel



F1 Forma-1 Forma-1 kerékcsere Red Bull
Hegyre, halomra döntik a Forma-1-es istállók a kerékcsere-rekordokat az utóbbi években: a gyorsasági csatában idén elsősorban a Williams és a Mercedes vállalt oroszlánrészt, míg a Red Bullnál - noha ott is géppuskakezűek a szervizesek - egy demonstráció erejéig másra gondoltak.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek