Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Valóban bukhatja az olajcégek pénzét az F1?



Úgy tűnik, hogy egyelőre a Forma-1-es istállók sem tudják mire vélni az FIA múlt heti közlését, amely kilátásba helyezte, hogy a jövőben nem csak az abroncsokat, hanem az üzemanyagot is egyetlen cég szállíthatja majd a csapatoknak. Az F+1 Blog csúcsistállóknál érdeklődött az ügyben, amely vélhetően a Todt-Ecclestone szembenállás eredménye.

Tovább
0

A szervizesek élete a legnehezebb az F1-ben



Nem csak a versenyzőket és a mérnököket illeti dicséret a Forma-1-ben! Claire Williams, a Williams istálló csapatfőnök-helyettese szerint a felgyorsult kerékcserék korszakában a szervizcsapatok tagjai dolgoznak a legkomolyabb nyomás alatt.

Tovább
0

Botrányhoz vezethet a túl hosszú 2014-es menetrend



A motorokra vonatkozó szabályzat módosításával és az egyébként is magas költségek további növekedésével járhat, amennyiben Bernie Ecclestone valóban húsznál több futamot szeretne rendezni 2014-ben - figyelmeztet az Auto Motor und Sport című német szaklap, amely néhány érdekes pénzügyi adattal is szemlélteti, hogy mennyire költséges mulatságnak ígérkezik a következő idény.

Tovább
0

Korlátozhatják a sisakfestés-őrületet az F1-ben



A hétvégi Szingapúri Nagydíjra is több Forma-1-es versenyző készült egyedi bukósisak-festéssel, ám hamarosan leáldozhat az utóbbi néhány évben elharapódzott őrületnek. Ha minden igaz, a közeljövőben erősen korlátozva lehet a fejfedő-hóbort.

Tovább
2

2014 minden idők legzsúfoltabb F1-idénye lehet



Minden idők leghektikusabb Forma-1-es szezonjának ígérkezik a 2014-es évad, már amennyiben hihetünk a montreali paddockból érkező pletykáknak.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek