Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

A nagy F1-es sisakjátszma: ki viselte?



A kiszivárgott információk szerint - hála az égnek - az F1 Commission hét eleji ülésén megegyezés született arról, hogy az idei évtől tilossá válik a sisakfestések állandó variálása. Ennek örömére előbányásztunk egy sisakkvízt, amely jól megmutatja, hogy mennyire zavaró volt az állandó változtatgatás…

Tovább
0

Így változott a Forma-1-es Ferrarik hangja



Egy helyszín, egy márka, négy különböző motorspecifikáció és hang: egy rajongó kiváló videóösszeállítást készített arról, hogyan változott a Forma-1 hangja négy eltérő motorkorszakban.

Tovább
0

Kerékcsere 1950-ben és napjainkban - videó



Minden ízében óriási fejlődésen ment át a Forma-1 a világbajnokság 1950-es startja óta: természetesen nem úszta meg az evolúciót a kerékcsere sem, mégis elképesztő szembesülni azzal, hogy milyen volt a papucsok cseréjének művelete akkor, és milyen most.

Tovább
0

Nagyképernyősek az új F1-es kormányok



Az eddiginél jóval összetettebb hajtáslánc miatt bonyolultabbá váltak a kormányok is a Forma-1-es versenygépekben. Az egységesített motorvezérlő elektronikához a McLaren egy rendkívül látványos kormánykijelzőt is kínál, igaz, ezt nem minden csapat fogja alkalmazni.

Tovább
0

Vettel és a nagy sisakkérdés



Ha az FIA valóban betiltja a sisakfestések évközi változtatását 2014-től, az kétségkívül Sebastian Vettelt érinti majd a leginkább. A német nem titkolja: egyelőre nem tudja, hogy az utóbbi években alkalmazott többtucat színezet közül melyiket választaná, ha jövőre egyetlen, állandó festést kell majd használnia.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek