Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Alonsóék Lego-Ferrarival támadnak Szingapúrban



Lego-Ferrari

Legóból készült Forma-1-es Ferrarit mutatott be a Shell, a 150 Italia életnagyságú mását Fernando Alonso és Felipe Massa mutatta be Szingapúrban.

Tovább
0

Így készítik fel a tengerentúlra a Forma-1-es versenygépeket - videó



Folytatja a Forma-1 rajongók kényeztetését a Sauber istálló: a svájci egylet nemrégiben a versenygép anatómiájába avatta be az érdeklődőket azzal, hogy fotókat és videót tettek közzé egy hosszában kettévágott gépről, ezúttal pedig azt mutatják meg, hogyan szedik szét és rakják össze az autót a távoli futamokra készülve. Mindezt másfél percbe sűrítve.

Tovább
0

Megvadítja a biztonsági autót Szingapúrra a Mercedes



Mercedes SLS AMG GT Safety Car

Nem csak a versenycsapat készül a Szingapúri Nagydíjra a Mercedesnél: a csillagos márka a távol-keleti városállam villanyfényes összecsapásán egy új, megvadított biztonsági autót is bemutat.

Tovább
0

D'Ambrosio eltemette magát a monzai beugrással?



Jerome d'Ambrosio / Lotus

Jerome D'Ambrosio Monzában megkapta a várva várt lehetőséget, de semmi extrát nem nyújtott a kötelezőn kívül. Ugyan a belga leszögezte: reménykedik abban, hogy jövőre újra állandó versenyző lehet, a szakma gyakorlatilag egyetlen lyukas garast sem adna azért, hogy bárki is szerződteti a jövőben.

Tovább
0

Meddig harcol egymással Hamilton és a McLaren?



Lewis Hamilton

Míg a Hungaroringen még csak észlelhető volt, Spa-Francorchampsban már ki is domborodott, hogy mennyire elfajult a viszony Lewis Hamilton és a McLaren istálló között. Szerződés, pénz, Twitter: túl sok jó ebből aligha fog kisülni.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek