Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Schumacher visszavonul, Massa fellélegezhet?



Michael Schumacher újbóli visszavonulásának bejelentése után valószínűleg nem csak rajongók garmadája sóhajt fel, hanem a Ferrari másodhegedűse, Felipe Massa is.

Tovább
0

WSR vs GP2: melyik a jobb út az F1 felé?



Fotó: Paolo Pellegrini

Davide Valsecchi magabiztosan nyerte a GP2 idei bajnoki címét, de semmiféle garancia nincs arra, hogy követheti elődeit a Forma-1-be. Kiss Pál Tamás, hazánk reménysége a World Series by Renault-t tekinti a királykategóriába vezető főútvonalnak. Melyik a jobb nevelőszéria, jó irányt választott-e a magyar tehetség?

Tovább
0

Montezemolo hiúsága űzte Perezt a McLarenhez



Immáron biztos, hogy Lewis Hamilton Michael Schumacher helyén csatlakozik a csillagos egylet kötelékéhez, ugyanis kiderült, hogy a brit utódja a McLarennél Sergio Perez lesz: az F+1 Blog megpróbálja felvázolni a hátterét annak, hogyan keveredett a Ferrari-patronált tehetség a vörösök történelmi ellenfeléhez.

Tovább
0

Másfél milliós karóra a kerékcsere-világcsúcs jutalma



Nagyvonalú ajándékkal kedveskedett a McLaren órás partnere, a TAG Heuer a wokingi alakulat szervizcsapatának: Jenson Button hockenheimi, világcsúcsot jelentő kerékcseréjének emlékére a legénység minden tagját egy körülbelül másfél millió forintot érő Carrera Day-Date karórával ajándékozták meg.

Tovább
0

Miért késik a Hamilton-Mercedes bejelentés?



Lewis Hamilton / McLaren

Bonyolódik a helyzet Lewis Hamilton és a Mercedes állítólagos megállapodása körül: a szingapúri paddockban elterjedt, hogy a bejelentése mindeddig azért nem került sor, mert egyelőre nincs garancia arra, hogy a csillagos márka marad a Forma-1-ben.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek