Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Kapott tippeket Häkkinentől a kis Schumi




Rég volt a 2005-ös Magyar Nagydíj, amikor utoljára Schumacher állt a Hungaroring dobogóján: akkor Michael és Ralf a pódium 2. és 3. fokát foglalták el, a következő mogyoródi Schumi-pódiumra pedig egészen most vasárnapig kellett várni. Michael fia, Mick szállította, aki a DTM-betétszámként bonyolított FIA F3-as bajnokságban szerepel.

Tovább
1

Ilyen volt a Ferrari-legénység egy napja a Hungaroringen - videó



F1 Forma-1 Ferrari Hungaroring Magyar Nagydíj Sebastian Vettel Mattia Binotto Kimi Räikkönen
Sokan irigyik a Forma-1-es istállók utazó háttérembereinek életét, mit sem sejtve arról, hogy az uniformisba bújtatott szakemberek élete egyáltalán nem csak "játék és mese"… Az olasz Rai tévétársaság a Magyar Nagydíj hétvégéjének péntekjén remek lehetőséget kapott a Ferraritól arra, hogy megmutassák: milyen a csapattagok élete a versenyhétvégék első edzésnapján.

Tovább
0

Gyorséttermi milliárdokból a Forma-1 felé 



F1 Forma-1 Sean Gelael KFC Hungaroring Jagonya Ayam Toro Rosso Franz Tost
Nem kizárt, hogy rövidesen új köntöst, vagy legalábbis egy jókora szponzori matricát kaphat a Toro Rosso Forma-1-es istállója. Ha minden igaz, a hungaroringi teszten a Red Bull-junioregyletnél megfordult indonéz pilóta, Sean Gelael milliárdos apukája azon van, hogy ilyen módon csináljon valamilyen szerepkört a fiának…

Tovább
0

Ott voltunk Alonso szülinapi buliján



F1 Forma-1 McLaren-Honda Fernando Alonso Hungaroring Magyar Nagydíj
Amíg Fernando Alonso a csapattárs Stoffel Vandoorne és a McLaren-Honda vezetőinek társaságában a sajtóval értekezett, a különítmény munkatársai csipetnyi Asztúriát varázsoltak a motorhome alsó szintjére. Ennek oka egyszerű: a kétszeres világbajnok a mai napon ünnepelte 36. születésnapját, az ajándék pedig a meglepetésparti, valamint egy jókora torta volt.

Tovább
0

Kulcsembert búcsúztat a Force India a Hungaroringen



F1 Forma-1 Sergio Perez Force India Andrew McLaren Hungaroring Magyar Nagydíj
Búcsúztatásra készül a Force India istálló a Hungaroringen: a különítmény utazó stábjától egy régi motoros, Sergio Perez vezető szerelője köszön el, aki a gyárban folytatja majd a tevékenységét. A mexikói pilóta azon lesz, hogy pontszerzéssel tegye emlékezetessé az utolsó közös bevetést, ami azért is fontos számára, mert a magyar pálya az utóbbi három évben mindig kifogott rajta.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek