Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Akit Räikkönen ittasan hívogat telefonon...



Meglepő adalékkal szolgált egy interjúban a korábbi Forma-1-es pilóta, Eddie Irvine, aki elárulta: a jelenlegi mezőny rosszfiúja, Kimi Räikkönen alkalomadtán felhívja telefonon. Ez talán még nem is lenne annyira meglepő, az viszont igen, hogy az északír szerint a finn akkor ragad telefont, amikor ittas…

Tovább
0

Massa intelmei Alonsóhoz és Räikkönenhez



Bizarr párosnak ígérkezik a Ferrari jövő évi versenyződuója, Kimi Räikkönen és Fernando Alonso - véli a Williams istállóhoz igazoló Felipe Massa, aki a múltban a spanyollal és a finnel is versenyzett együtt a maranellói alakulat kötelékében. A brazil biztos benne, hogy a feleknek nem lesz könnyű dolga egymással.

Tovább
0

Lopez állítja: nincs harag Räikkönennel



Míg a közvélemény szinte biztosra veszi, hogy Kimi Räikkönennek jobbára az elmaradt fizetés miatt vált fontossá az a hátműtét, amely miatt az utolsó két futamon már nem áll rajthoz a Lotus színeiben, addig a különítmény többségi tulajdonosa, Gerard Lopez rendületlenül állítja: nincs harag a jövőre már a Ferrarinál hajtó finn versenyzővel.

Tovább
0

Räikkönen utolsó napja a Lotusnál - 10 másodpercben



Tíz másodpercben foglalta össze egy rajongó Kimi Räikkönen versenynapját az Abu Dzabi Nagydíjról: a végeredmény fergeteges!

Tovább
0

Dübörög a búcsúzkodási időszak az F1-ben



Kimi Räikkönen a rá jellemző lazasággal lép le a Lotustól, a finn a hétvégén se puszi, se pá fordított hátat az enstone-i egyletnek. A már javában dübörgő Forma-1-es búcsúzkodási időszakban mások nagyobb csinnadratta mellett, esetleg érzelmesebben köszönnek el attól, akitől kell...

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek