Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Mit üzen Räikkönen diadalával a Lotus?



Nincs olyan dicséret, amit Kimi Räikkönen nem érdemel meg az Abu-Dzabi Nagydíjon aratott győzelme után és sikerének több üzenete is van. A legfontosabb az autógyártóknak és a befektetőknek szól: aki ütőképes Forma-1-es csapatot akar magának, keresve sem találhat jobbat a Lotusnál.

Tovább
0

Így kell kikényszeríteni egy szerződést Räikkönenből - videó



33. születésnapját ünnepli a Lotus visszatérő klasszisa, Kimi Räikkönen: a 2007-es vb-első elméletileg még az idei bajnokság esélyesei közé sorolható, így borítékolható a fekete-arany egylettel kötött szerződés meghosszabbítása, egyelőre azonban csak egy másik konraktus született meg…

Tovább
0

Exkluzív: Vettel verdájára fáj Räikkönen foga



Infiniti FX Sebastian Vettel

Megmosolyogtatta a Forma-1-es rajongótábort Kimi Räikkönen hockenheimi, kerítésen átesős sztorija, s mint az F+1 Blog a Hungaroringen kiszimatolta: az esetnek van utóélete, ráadásul nem is akármilyen!

Tovább
0

A legütőképesebb szükségmegoldás: Romain Grosjean



Romain GrosjeanRomain Grosjean lassan a Forma-1 állandó élmenői közé emelkedik: a Lotus francia versenyzője óriási szerencsével kapott második esélyt a száguldó cirkuszban, ami tündérmeseként hat, kiváló szereplése pedig jól leplezi azt a tényt, hogy előléptetése valójában egyfajta szükségmegoldás volt az enstone-i csapat részéről.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek