Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Senkinek nem adja Verstappent a Red Bull




Kevés olyan piacképes portéka van jelenleg a Forma-1-ben, mint a csodaújonc Max Verstappen: paddock-pletykák szerint a Ferrarinál és a Mercedesnél sem tettek még le arról, hogy valamilyen előszerződést kössenek a fiatal hollanddal, éppen ezért a Red Bullnál szükségesnek érezték, hogy leadjanak egy újabb figyelmeztető lövést…

Tovább
0

Verstappen miatt kapott kosarat a Red Bull a Ferraritól?



Érdekes pletyka került terítékre Szocsiban a Red Bull motorhajhászatával kapcsolatos spekulációárad közepette: több forrás véli úgy, hogy a Ferrari az ifjú tehetség, Max Verstappen miatt intett be az energiaitalos vállalat nagyobbik csapatának.
Tovább
0

Közúti jogsira hajt a nyári szünetben a kis Verstappen




Nem fog unatkozni a Forma-1 nyári szünetében Max Verstappen, aki a Magyar Nagydíjon elért 4. helyezéssel rövidke pályafutásának eddigi legjobb eredményét produkálta. A Toro Rosso csodagyereke az autóvezetői engedély megszerzésének szenteli a Belga Nagydíjig hátralevő időt.

Tovább
1

Verstappen ördögszekérrel hangolt a Monacói Nagydíjra



Különleges módját választotta a Monacói Nagydíjra való felkészülésnek a Toro Rosso csodaújonca, Max Verstappen, aki szombaton a hollandiai Valkenburgban tartott Red Bull ládaderbin száguldott egy tákolmánnyal, amely a faenzai csapat színeiben pompázott.

Tovább
1

Verstappenre már a nagyok is pályáznak?



Kedves emlék került elő Max Verstappen múltjából: minden idők legfiatalabb Forma-1-es versenyzőjéről egy olyan fotót bányászott elő az egyik tévétársaság, amelyen négyéves korában már a hétszeres vb-első Michael Schumacherrel pózol a paddockban.

Tovább
2

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek