Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Befogta Verstappen száját a Red Bull fővezére



F1 Forma-1 Max Verstappen Jos Verstappen Dietrich Mateschitz Carlos Sainz Ferrari Red Bull Osztrák Nagydíj
Hirtelen változott a hangvétel a Verstappen-táborban: míg az utóbbi hetekben a Red Bull pilótájának édesapja, Jos állítólag jó alaposan körbejárta a témát, hogyan lehetne fiát, Maxot átcsempészni a Ferrarihoz 2018-ra, addig a Red Bull Ringen egyik pillanatról a másikra váltottak és megerősítették, hogy lojálisak az energiaitalos formációhoz. Úgy tudjuk, hogy a Red Bull csúcsguru, Dietrich Mateschitz keze van a dologban.

Tovább
0

Elérte a Red Bullt Verstappenék családi balhéja



F1 Forma-1 Red Bull Max Verstappen Jos Verstappen Frans Verstappen Helmut Marko

Max Verstappen már túl van az első Forma-1-es futamgyőzelmén, az egész világon jól ismerik, csapata és rajongói lassan világbajnoki esélyeket remélnek tőle, ám mindezek fényében sem szabad megfeledkezni arról, hogy a pilóta még mindig csak 19 éves. Az ilyen zsenge korú ifjoncokért pedig a családjuk aggódni szokott: nincs ez másként Verstappenéknél sem, ahol a nagypapa egészen a Red Bull vezéréig ment, hogy szóljon néhány szót unokája érdekében…

Tovább
1

Red Bull: Nemcsak szép, gyors is lesz az RB13!



F1 Forma-1 Christian Horner Red Bull Red Bull RB13 Max Verstappen Daniel Ricciardo
Vasárnap, az utolsók között mutatkozik be a 2017-es Forma-1-es idény talán leginkább várt versenygépe, a Red Bull Racing RB13-asa. Már a csapatnál is nagy az izgalom: Christian Horner szerint az egyik legszebb energiaitalos autó érkezik, amelytől természetesen azt várják, hogy legyőzheti a Mercedest. Helmut Marko máris kijelentette, hogy Max Verstappennel és Daniel Ricciardóval is vb-harcra készülnek.

Tovább
0

Verstappen: Izgalmas idény lesz ez!



F1 Forma-1 Max Verstappen Red Bull Jos Verstappen
Édesapja tájékoztatása szerint Max Verstappen a szokásosnál is nagyobb elánnal készül a 2017-es Forma-1-es idényre. A Red Bull fiatal kiválósága nem titkolja, hogy az energiaitalos egylethez hasonlóan komoly reményei vannak, azt ugyanakkor leszögezte: nem az motiválja, hogy minden idők legfiatalabb F1-es világbajnoka lehet, átadva a múltnak Sebastian Vettel rekordját.

Tovább
0

Így épül Verstappenék új Forma-1-es autója



F1 Forma-1 Red Bull Red Bull RB13 Adrian Newey Daniel Ricciardo Max Verstappen
Javában zajlik az idei Forma-1-es Red Bull versenyautó, az RB13-as gyártása: Adrian Newey legújabb alkotása már átesett az FIA töréstesztjén, az idényre komoly várakozásokkal készülő különítmény pedig egy látványos videó formájában azt is megmutatta, hogyan zajlik az újdonság építése a Milton-Keynes-i gyárban.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek