Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Itt az első ütős karácsonyi F1-es üdvözlőlap



F1 Forma-1 Christian Horner Red Bull Max Verstappen Daniel Ricciardo
A Forma-1-ben évtizedek óta legendák övezik Bernie Ecclestone karácsonyi képeslapjait, a főmogul rendre humoros üdvözletekkel köszönti cimboráit az ünnepek közeledtével. Úgy tűnik, hogy ezen a téren konkurenciája akad, mégpedig Christian Horner személyében.

Tovább
0

Verstappen rangos trófeával hangol a Magyar Nagydíjra



F1 Forma-1 Max Verstappen Red Bull Lorenzo Bandini-trófea Toro Rosso Christian Horner
Rangos elismerést söpört be Max Verstappen: a Red Bull szemtelenül fiatal tinisztárja a következő a sorban azon pilóták között, akiket a feltörekvő tehetségek számára alapított Lorenzo Bandini-treófeával tüntettek ki. A holland versenyző vasárnap, az olaszországi Brisighellában vehette át a kitüntetést.

Tovább
0

Miben kell fejlődnie Max Verstappennek?



F1 Forma-1 Max Verstappen Red Bull Osztrák Nagydíj
Ausztriai teljesítménye alapján a publikum Max Verstappent választotta az Osztrák Nagydíj legjobbjának, a Red Bull ifjonca már harmadszor kapott hasonló elismerést és vezeti ezt az idén bevezetett értékelést. A holland csillaga egyre magasabbra szökik, ám Christian Horner csapatfőnök a spielbergi futam után megnevezte azt a területet, ahol mindenképpen fejlődnie kell.

Tovább
0

F1-es futamgyőztes is kaphat atyai letolást



F1 Forma-1 Max Verstappen Kanadai Nagydíj Red Bull

Barcelonában aratott váratlan futamgyőzelme óta Max Verstappen nincs partiban a Red Bul másik pilótájával, Daniel Ricciardóval, ám a holland reménység úgy véli: nincs ebben semmi szégyelnivaló. A történelem legfiatalabb F1-es győztese azt is elárulta Montrealban, hogy édesapja rápirított a monacói törés-zúzás miatt.

Tovább
0

Visszahúzódik Verstappen mögül az ex-F1-es apuka



F1 Forma-1 Red Bull Max Verstappen Jos Verstappen
Annál meggyőzőbb topcsapatos bemutatkozást nehéz elképzelni, mint amilyet a Forma-1 csodagyereke, Max Verstappen produkált a Spanyol Nagydíj időmérő edzésén. Így gondolja a szemtelenül fiatal édesapja, az expilóta Jos Verstappen is, aki a látottak alapján újfent megerősítette: eljött az ideje annak, hogy a háttérbe vonuljon.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek