Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Schuminak nyugdíjasként is lesz Forma-1-es Mercije



Értékes búcsúajándékot kap a Mercedes istállótól az évad végén nyugdíjba vonuló hétszeres világbajnok, Michael Schumacher. Egy német lap szerint a csillagos egylet a veterán klasszisnak ajándékozza az egyik idei Forma-1-es versenygépet.

Tovább
1

Hamilton csak vigaszdíj Laudától a Mercedesnek?



Azt eddig is tudni lehetett, hogy Niki Lauda nagy pernahajder a Forma-1-ben, s az osztrák legenda most újfent demonstrálta ezt. Ahogyan telnek a napok, úgy válik egyre bizonyosabbá, hogy Lewis Hamiltont egyfajta B-tervként fűzte be a Mercedeshez, miután a Red Bull sikerkovács tengelyét nem sikerült átcsábítania.

Tovább
0

Montezemolo hiúsága űzte Perezt a McLarenhez



Immáron biztos, hogy Lewis Hamilton Michael Schumacher helyén csatlakozik a csillagos egylet kötelékéhez, ugyanis kiderült, hogy a brit utódja a McLarennél Sergio Perez lesz: az F+1 Blog megpróbálja felvázolni a hátterét annak, hogyan keveredett a Ferrari-patronált tehetség a vörösök történelmi ellenfeléhez.

Tovább
0

Miért késik a Hamilton-Mercedes bejelentés?



Lewis Hamilton / McLaren

Bonyolódik a helyzet Lewis Hamilton és a Mercedes állítólagos megállapodása körül: a szingapúri paddockban elterjedt, hogy a bejelentése mindeddig azért nem került sor, mert egyelőre nincs garancia arra, hogy a csillagos márka marad a Forma-1-ben.

Tovább
0

Megvadítja a biztonsági autót Szingapúrra a Mercedes



Mercedes SLS AMG GT Safety Car

Nem csak a versenycsapat készül a Szingapúri Nagydíjra a Mercedesnél: a csillagos márka a távol-keleti városállam villanyfényes összecsapásán egy új, megvadított biztonsági autót is bemutat.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek