Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Gasly nem tart a Verstappen elleni házi csatától



F1 Forma-1 Pierre Gasly Max Verstappen Red Bull Toro Rosso
Aligha kétséges, hogy a 2019-es F1-es idény egyik legérdekesebb sztorijának Pierre Gasly előlépése ígérkezik a Red Bullhoz. A Toro Rossónál pallérozódott franciának Max Verstappen mellett kell majd bizonyítania: a holland veszedelemmel már kölyökkorukban is gyakran összetűzésbe keveredtek, ennek ellenére a gallok elsőszámú reménysége nem tart attól, hogy ezúttal a legmagasabb szinten, csapattársként kell majd összecsapniuk.

Tovább
0

Räikkönen már idén kipróbálja a Saubert




Villámgyors átrendeződés várható az évadzáró Abu Dhabi Nagydíj után a Forma-1-es mezőnyben, a viadalt követő tesztelésen a pilóták zöme már a jövő évi munkaadójánál köröz majd. Az például már eldőlt, hogy azon a gyakorláson Kimi Räikkönen biztosan az Alfa Romeo Saubert vezeti majd.

Tovább
0

Gasly sisakrostélyát csodálja a Forma-1




Pierre Gasly, a Toro Rosso versenyzője élte át az Orosz Nagydíj legvérfagyasztóbb pillanatát, amikor egy leszakadt karbondarab a glória alatt átférkőzve a sisakrostélyának csapódott. Sérülés szerencsére nem történt, ám az eset komoly lecke, amelyből az illetékesek igyekeznek minél többet tanulni.

Tovább
2

Vettel és Verstappen lesz a példa Gasly számára a Red Bullnál




Csupán néhány hete derült ki, hogy Pierre Gasly, a Toro Rosso ifjonca léphet elő a Red Bull Racinghez a Daniel Ricciardo távozásával megüresedő helyre, de a francia reménység saját bevallása szerint máris érzi a jövő évi kihívással kapcsolatos nyomást. A 22 éves pilótára tényleg durva váltás vár, hiszen egy éve ilyenkor még csak a tévében nézhette a Forma-1-es futamokat…

Tovább
0
12
»

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek