Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Ausztriában B-verziós autóval támad a Red Bull?



Nagyon úgy néz ki, hogy Dietrich Mateschitz, a Red Bull vállalatbirodalom feje semmit nem akar a véletlenre bízni a közelgő Osztrák Nagydíj kapcsán. Ugyan a korona gyémántjának számító nagyobbik Forma-1-es istállója az évad eddigi részében képtelen volt labdába rúgni a Mercedes mellett, a spielbergi viadalra állítólag olyan mértékű fejlesztésekkel készülnek, hogy az autót túlzás nélkül lehet majd RB10 "B"-változatnak titulálni.

Tovább
1

Webber sorsa vár Ricciardóra Vettel mellett



Hasonló sors vár Daniel Ricciardóra a Red Bullnál, mint amilyen tavaly visszavonult honfitársának, Mark Webbernek jutott - véli a korábbi Minardi-csapatfőnök,a két versenyzőhöz hasonlóan szintén ausztrál Paul Stoddart. Maga az érintett továbbra is fogadkozik, s már nem leplezi: tudja, hogy milyen nehéz küldetésre vállalkozott, amikor a négyszeres vb-első mellé szegődött.

Tovább
0

Hamilton a favorit, Vettel és a Red Bull feltámad



A melbourne-i évadnyitó trófeájára, valamint az egyéni- és a konstruktőri vb-címre is Lewis Hamiltonnak és a Mercedesnek van a legtöbb esélye. Ezt támasztják alá a William Hill által kínált odds-ok is, ugyanakkor az egyik legnagyobb brit fogadóirodánál hisznek abban, hogy Sebastian Vettel és Red Bull feltámad a szezon későbbi részére.

Tovább
0

Horner és Vettel meglepetéseket vár Ricciardótól



Daniel Ricciardónak nem lesz könnyű dolga új állomáshelyén, a Red Bullnál, ám az álomcsapat két meghatározó személyisége, Christian Horner csapatfőnök és a négy éve legyőzhetetlen Sebastian Vettel egyetért abban, hogy az ausztrál minden adottsággal rendelkezik, ami ahhoz kell, hogy már idén komoly eredményeket produkáljon.

Tovább
0

Webber korai visszavonulást vár Vetteltől



Sebastian Vettel valószínűleg nem nyújtja hosszúra Forma-1-es pályafutását - véli a tavaly visszavonult csapattárs, Mark Webber, akinek köztudottan puskaporos volt a viszonya a Red Bull négyszeres világbajnokával, ám a napokban mégis kalapot emelt az életét megkeserítő fiatal klasszis előtt.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek