Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

11 millió euróba került egy F1-es pont a Hondának



F1 Forma-1 Business Book GP McLaren Honda Red Bull Ferrari Williams
Nyomós oka van a McLarennek arra, hogy néhány csípősebb megjegyzést leszámítva egyáltalán nem káráltak a Hondára a katasztrofális tavalyi szezon miatt. Egy friss kimutatás alátámasztotta azt, amit már eddig is sejteni lehetett: a japánok olyan pénzösszeget invesztálnak a brit csapatba, hogy azért még Ron Dennis is hajlamos lakatot tenni a szájára…

Tovább
0

Bottas győzelmet remél az új Williamstől



F1 Forma-1 Williams Valtteri Bottas

Kimi Räikkönen jópár éve elkezdte, Valtteri Bottas most folytatta: míg a 2007-es világbajnok annak idején egy hómobil-futamon, addig a Williamsnél versenyző honfitársa most egy futóversenyen vett részt álnéven hazájában, Finnországban.

Tovább
0

Így dolgozik Massa a száguldó Williamsben 




Kiváló videót osztott meg a Williams istálló: a grove-i alakulat a dél-spanyolországi Jerezben küldte pályára Felipe Massát egy cockpit-kamerával felvértezve, így a felvételnek köszönhetően bárki szembesülhet azzal, hogy milyen munkát végez a brazil pilóta az "irodájában".

Tovább
1

Bottas mondja: Nem dőlt össze a világ!



Valtteri Bottas mindent megtett a Belga Nagydíj csütörtöki sajtónapján, hogy leplezze a felcsillanó Ferrari-sansz elvesztése kapcsán érzett csalódottságát, ám testbeszéde és ábrázata egyértelműen elárulta: nagyon is sajnálja, hogy jövőre nem öltözhet vörösbe és foglalhatja el honfitársa, Kimi Räikkönen helyét. A finn pilóta ráadásul utalt rá: még Williams-szerződése sincs 2016-ra.

Tovább
0

Raliklasszis és F-1-es versenymérnök a Williams volánjánál




A mostanság a terepraliban új karriert indító korábbi WRC-nagyágyú Mikko Hirvonent az autósport-rajongók túlnyomó többsége jól ismeri, míg a közelmúltig Forma-1-es versenymérnökként tevékenykedő Ossi Oikarinent kevésbé. A két finn jóbarát nemrégiben együtt mókázott, mégpedig nem is akárhol: egy 2007-os Williams-Toyotával játszadoztak egy észtországi versenypályán.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek