Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Massának jót tett, hogy kiszabadult a Ferraritól



Másodvirágzását éli Felipe Massa a Williams istállónál: noha az eredményei jórészt peches helyzetek sorozata miatt még mindig nem az igaziak, a brazil pilóta szemlátomást újra a régi önmagát idézi, amire az eddigi legjobb példa a spielbergi pole pozíció volt. A versenyző cimborája, a vele együtt a grove-i alakulathoz igazoló mérnökguru, Rob Smedley kimondta: a változás elsősorban annak köszönhető, hogy Massa megszabadult a Ferraritól és Fernando Alonsótól.

Tovább
0

Felrázta a Mercedest a Williams teljesítménye



Noha a Mercedes az Osztrák Nagydíjról is dupla diadallal távozhatott Nico Rosberg és Lewis Hamilton révén, a csillagos egylet számára a spielbergi hétvége legfőbb tanulsága az, hogy a Williamsre érdemes lesz odafigyelni. Niki Lauda, a győztes Nico Rosberg és a csapatfőnök Toto Wolff is leszögezte: a grove-i alakulat hétvégi teljesítménye újfent ráébresztette a csillagos csapatot arra, hogy az évad eleje óta tartó domináns forma ellenére nem kényelmesedhetnek el.

Tovább
0

Belecsöppentünk Massáék pole-bulijába Spielbergben



Szinte felrobbant a Williams istálló dugig tömött motorhome-ja, amikor Felipe Massa belépett a fotocellás ajtón néhány perccel azután, hogy az Osztrák Nagydíj időmérő edzésén megszerezte a pole pozíciót. A grove-i alakulat túláradó öröme teljesen megérdemelt, ráadásul a kvalifikációs eredményük nagyon sokat jelent a Forma-1-nek is.

Tovább
0

Häkkinen világbajnokot akar fabrikálni Bottasból



Valtteri Bottast, a Williams fiatal finn tehetségét sokan és sokszor dicsérték már, s a Monacói Nagydíj hétvégéjén a korábbi kétszeres világbajnok Mika Häkkinen is újfent kimondta: arra számít, hogy honfitársát sikerült elgardírozni a Forma-1 trónjáig. A finn klasszis az F+1 Blognak hangsúlyozta: az alapanyag kiváló, és nem lehet panasz a pilóta mögött dolgozó stábra sem.

Tovább
0

Akár tartós is lehet a Williams jó formája



Minden jel arra utal, hogy 2014-es idény kezdetén a Williams istálló produkálja majd a legkomolyabb kiugrást és amennyiben a tesztelések alapján valószínűsíthető forma élesben is bebizonyosodik, a grove-i egylet javulása akár tartósnak is bizonyulhat. Jósolni túlságosan korai lenne, de nagyon úgy tűnik, hogy a legendás egyletnél a helyére kerültek a dolgok.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek