Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Massa: Azért vagyok a Forma-1-ben, hogy nyerjek!



Felipe Massa régi bútordarabnak számít a Forma-1-es mezőnyben, ám saját bevallása szerint elszántsága a legkisebb mértékben sem kopott meg. Miután a tavalyi csapatváltása jól sült el és a Williamsszel együtt újra lendületbe jött, a formát az idei évre is szeretné átmenteni: arra nem merne fogadni, hogy idén azonos szinten lehetnek a Mercedesszel, azt viszont leszögezte, hogy futamgyőzelmekért akar harcolni.

Tovább
1

Egy Williams, amelyet McLarenre festettek



Elkövethet-e valaki akkor szentségtörést, hogy a McLaren MP4-8-asának színezetébe öltöztet egy valódi Williams-konstrukciót? A jelek szerint igen, sőt, nagy valószínűség szerint olyan is lesz, aki borsos összeget fizet majd a furcsa öszvérért.

Tovább
0

Bottas hisz az idei futamgyőzelemben



Nem elégedetlen a Williams szenzációja, Valtteri Bottas: a finn az utóbbi öt futamon négy alkalommal végzett a dobogón, s bár sokak szerint már nagyon érik az első futamgyőzelme is, az északi tehetség az F+1 Blognak elárulta, hogy nem csalódott a várakozás miatt és nem is türelmetlen.

Tovább
0

Megkérdeztük Bottast: mi a titka a lendületnek?



Valtteri Bottas, a Williams finn tehetsége nagyon elkapta a fonalat és a Német Nagydíjon zsinórban harmadszor is dobogóra állhatott, ráadásul a Hockenheimringen izgalmas csatában sikerült maga mögött tartania Lewis Hamiltont, így most első ízben végzett élesben az egyik Mercedes előtt. Az F+1 Blog megvárta a mérnöki kiértékelésről távozó északi tehetséget és feltettünk neki néhány kérdést - többek között arról, hogy miért számít az utóbbiaknál sokkal nehezebb hétvégére a Hungaroringen.

Tovább
0

Új motorhome-ja van a Williams istállónak



A Williams istállónál idén új főszponzor állt a házhoz, javul a versenyautók és a pilóták teljesítménye, így az utóbbi években sínylődő alakulat már nemcsak a belbecsre, hanem a külcsínre is igyekszik adni. Ennek jegyében a hazai versenyükre, Silverstone-ra új, a legnagyobb csapatokéval vetekedő motorhome-mal rukkoltak elő.

Tovább
1

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek