Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Hamilton csak vigaszdíj Laudától a Mercedesnek?



Azt eddig is tudni lehetett, hogy Niki Lauda nagy pernahajder a Forma-1-ben, s az osztrák legenda most újfent demonstrálta ezt. Ahogyan telnek a napok, úgy válik egyre bizonyosabbá, hogy Lewis Hamiltont egyfajta B-tervként fűzte be a Mercedeshez, miután a Red Bull sikerkovács tengelyét nem sikerült átcsábítania.

Tovább
0

Monisha Kaltenborn: a női F1-forradalom csúcsa



Ezt is megéltük! Női csapatfőnök irányít egy Forma-1-es istállót: Monisha Kaltenborn a hétvégi Koreai Nagydíjon veszi át a stafétát a Sauber együttesénél a névadó-alapítótól, Peter Saubertől. Hasonlóra még soha nem volt példa, de hogy nem került rossz kezekbe a svájci egylet irányítása, az biztosra vehető.

Tovább
0

Meddig bírja cérnával Alonso?



Eszement teóriát osztott meg egy spanyol napilap az olvasóival, a feltételezés szerint Kimi Räikkönen igyekszik bojkottálni Fernando Alonso harmadik Forma-1-es vb-címét. A túlbuzgó spanyol médiahad máris menti a mundér becsületét, ráadásul nem is alaptalanul: a Ferrari vb-éllovas hispán ászának lába alól kezd kiszaladni a talaj…

Tovább
0

Japán fohásza Kobayashiért



Kamui Kobayashi számára a lehető legjobbkor jött össze a hőn áhított első dobogós helyezés, a Sauber japán versenyzőjének ugyanis nincs garantált helye a mezőnyben 2013-re. Pedig a nagy kár lenne, ha a szélvészgyors, bátor és roppant vidám fickó eltűnne a horizontról.

Tovább
0

Schumacher visszavonul, Massa fellélegezhet?



Michael Schumacher újbóli visszavonulásának bejelentése után valószínűleg nem csak rajongók garmadája sóhajt fel, hanem a Ferrari másodhegedűse, Felipe Massa is.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek