Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Vad pletykák: egy finn a Ferrarinál, egy másik a McLarennél?



Lassan követhetetlenné válik a Forma-1-es átigazolási piac: bár Heikki Kovalainenről Monzában még úgy hírlett, hogy már megállapodott a Sauberrel, a legfrissebb pletykák szerint menedzsmentjét megkereste a Ferrari, s finn jelölttel gyarapodott a McLaren állítólagos kiszemeltjeinek listája is.

Tovább
0

D'Ambrosio eltemette magát a monzai beugrással?



Jerome d'Ambrosio / Lotus

Jerome D'Ambrosio Monzában megkapta a várva várt lehetőséget, de semmi extrát nem nyújtott a kötelezőn kívül. Ugyan a belga leszögezte: reménykedik abban, hogy jövőre újra állandó versenyző lehet, a szakma gyakorlatilag egyetlen lyukas garast sem adna azért, hogy bárki is szerződteti a jövőben.

Tovább
0

Sportszerűségi vizsgára készül a McLaren duója Monzában



McLaren

Újabb komoly próba vár a McLaren versenyzőinek eddig korrekt viszonyára az Olasz Nagydíj rajtjánál, a Rettifilo-sikán nem akármilyen kihívást ígér Lewis Hamiltonnak és Jenson Buttonnak. Martin Whitmarsh, a wokingiak főnöke egyelőre nem ideges: a szakvezető szerint nem kell összetűzéstől tartani.

Tovább
0

Monzából jelentjük: A Merci nem spórolna Hamilton gázsiján



Noha pénteken már a száguldás is beindult az Olasz Nagydíj helyszínén, Monzában, a paddockot nem is annyira az eredmények, sokkal inkább a pilótapiaci spekulációk tartották lázban. A nap folyamán hallottakra és némi bennfentes információval megfűszerezve az F+1 Blog is felállította a maga teóriáját az élmezőny átalakulásával kapcsolatban.

Tovább
0

Petrov és a WTCC: soha ne mondd, hogy soha!



Bár a jövő egyelőre nem biztosított a Forma-1-ben, Vitalij Petrov kizárólag a száguldó cirkuszra összpontosít és legfeljebb vendégként lenne hajlandó megízlelni a túraautó-vb-t (WTCC), amellyel a nyári pletykák összefüggésbe hozták. Monzában kikérdeztük a Caterham orosz pilótáját jelenlegi helyzetéről és a WTCC-pletykáról.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek