efpluszegy

Így ordítja egy F1-es hajtómű az amerikai himnuszt - videóRed Bull Racing

Megénekeltette a demonstrációs versenygépet a Red Bull legénysége: a járgány 2,4 literes, V8-as erőforrásával New Yorkban, a Liberty Parkban adták elő az Amerikai Egyesült Államok Himnuszát.

Tovább
0

Lauda: Vettel nem véletlenül tűnik feszültnekSebastian Vettel / Red Bull

Nem véletlenül tűnik a korábbiaknál jóval feszültebbnek Sebastian Vettel, a Red Bull kétszeres világbajnok címvédője minden eddiginél komolyabb tapasztalatokat szerez idén - véli az aktív pályafutása során három bajnoki titulust gyűjtő Niki Lauda. Az osztrákok egykori kiváló versenyzője szerint a németre még soha nem nehezedett akkora teher, mint most.

Tovább
0

Valóban megszűnhet a Mercedes gyári F1-es csapata?Michael Schumacher / Mercedes

Újra terítékre került a Mercedes gyári csapatának megszűnéséről, átalakulásáról szóló spekuláció, amire így, a nyári szünet kellős közepén könnyedén legyinthetünk, mint unatkozó újságírók agyszüleményére, könnyen előfordulhat viszont, hogy ezúttal lehet valami a háttérben.

Tovább
0

Petrov maradna a Caterham kötelékébenVitalij Petrov / Caterham

Nem aggódik Forma-1-es versenyzői állása miatt Vitalij Petrov: az oroszról az utóbbi hetekben elterjedt, hogy veszélyben a pozíciója a Caterham istállónál, a pilóta azonban nem aggódik, menedzsere szerint pedig más alakulatok részéről is van érdeklődés védence szolgálatai iránt.

Tovább
0

Négylábú Damon Hill a londoni OlimpiánForma-1-es szempontból meghökkentő, ugyanakkor rendkívül mókás fejlemény érkezett a londoni Olimpiai Játékokról. Mint kiderült: az egyik német lovagló hölgy a paripáját nem másról, mint az 1996-os világbajnok Damon Hillről nevezte el.

Tovább
1

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek