efpluszegy

Hoz-e gyártói inváziót a turbós Forma-1?Lehet, hogy Bernie Ecclestone hisztizik a 2014-ben bevezetésre kerülő új motorformula miatt, de minden jel arra utal, hogy a váltással elérhető az FIA által eredetileg kitűzött cél. A szövetség új gyártók felbukkanását remélte a motorszabályok módosításától, márpedig a jelek szerint egyre több helyen kacérkodnak az F1-es szerepvállalást gondolatával.

Tovább
0

Radikális újítás a Red Bull géniuszátólAhogyan pályafutása során megszámlálhatatlan alkalommal, úgy a Koreai Nagydíjon is radikális újítással állt elő a Red Bull géniusz-sikerkovácsa, Adrian Newey. Igaz, a brit szakember ezúttal nem (csak) a versenyautókon alkotott emlékezeteset: a földgolyó Forma-1-rajongóit mosolyra fakasztva egy síszemüveggel készült a díjkiosztót követő pezsgőcsatára, ahol szüksége is volt a csodafegyverre, mivel a győztes Sebastian Vettel és a 2. helyen leintett Mark Webber is komoly rohamokat intézett ellene.

Tovább
0

Korea után: megállítható-e Vettel?Mivel négy futam még hátravan a 2012-es világbajnokságból, lehet, hogy a titulus sorsának eldöntése elhúzódik egészen az utolsó összecsapásig, a Koreai Nagydíj végeredményének azonban fontos üzenete van: hacsak nem történik csoda, Sebastian Vettelt nem lehet megfosztani az újabb címvédéstől.

Tovább
0

Így köszöntötték Peter Saubert a Forma-1-es csapatfőnökökA többi csapatfőnök, valamint versenyzők és prominens személyiségek köszöntötték a Koreai nagydíj időmérő edzése után a Sauber alapító-fővezérét, a 69. születésnapját ünneplő Peter Saubert, aki ezen a napon adta át a csapat irányítását a Forma-1-es történelem első női csapatfőnökének, Monisha Kaltenbornnak.

Tovább
1

Grosjeant befenyítették az FIA sportfelügyelőiTojásokon lépked a hétvégi Koreai Nagydíjon Romain Grosjean: a Lotus francia tehetségét a versenybíróság jóelőre figyelmeztette, hogy amennyiben újabb balesetet okoz, nem csak egy, hanem akár több futamos eltiltással is sújthatják, miközben az együttes így is tanácstalan a törő-zúzó gall pilótával kapcsolatban.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek