efpluszegy

11 millió euróba került egy F1-es pont a HondánakF1 Forma-1 Business Book GP McLaren Honda Red Bull Ferrari Williams
Nyomós oka van a McLarennek arra, hogy néhány csípősebb megjegyzést leszámítva egyáltalán nem káráltak a Hondára a katasztrofális tavalyi szezon miatt. Egy friss kimutatás alátámasztotta azt, amit már eddig is sejteni lehetett: a japánok olyan pénzösszeget invesztálnak a brit csapatba, hogy azért még Ron Dennis is hajlamos lakatot tenni a szájára…

Tovább
0

Alonso kipróbálta Marquez MotoGP-s HondájátF1 Forma-1 MotoGP Honda McLaren-Honda Fernando Alonso Marc Marquez
Megmerítkezett a Honda világában múlt hétvégén Fernando Alonso: a kétszeres világbajnoknak a McLaren-Honda katasztrofális idei szezonja miatt nem kellett jelen lennie az FIA párizsi díjátadóján, így Japán felé vette az irányt, ahol a márka évadzáró rendezvényén vett részt és számos kalandban volt része.

Tovább
0

Motorgurukkal konzultálna a HondaF1 Forma-1 McLaren-Honda Jenson Button Fernando Alonso
Minden jel arra utal, hogy a katasztrofálisan sikerült visszatérő szezon után a Hondánál változik a gondolkodás: német sajtóértesülések szerint a japánok már nem határolódnak el attól, hogy konzultáns szakemberekkel erősítsék meg stábjukat, hanem kifejezetten dolgoznak azon, hogy külső munkatársként tapasztalt, neves motormérnököket is bevonjanak a fejlesztésekbe.

Tovább
0

Button: 2017-től lehet vb-esélyes a McLaren-Honda
Már jövőre is várható némi javulás a McLaren-Honda teljesítményében, de a brit-japán formáció várhatóan csak 2017-től válhat igazán versenyképessé - véli a különítmény pilótája, Jenson Button.

Tovább
0

Így látja Alonso helyzetét HamiltonFernando Alonso sínylődése a McLaren-Hondánál meglepő dolgokra kényszeríti a spanyol sajtót. Például arra, hogy eljátszadozzanak a gondolattal: mi lenne, ha a kétszeres vb-első spanyol újra összekerülne Lewis Hamiltonnal, ezúttal a Mercedesnél. Erről ráadásul a lassan háromszoros világbajnok britet is megkérdezték…
Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek