efpluszegy

Mások is hajtanak a McLaren által kinevelt Vandoorne-ra?F1 Forma-1 Stoffel Vandoorne McLaren-Honda
Fernando Alonso az egyfutamos kényszerkihagyás után visszafoglalta helyét a McLaren-Hondánál a Kínai Nagydíjra, így a bahreini csodás bemutatkozás után Stoffel Vandoorne Sanghajban csak a pálya széléről kísérhette figyelemmel az eseményeket. A belga nem csügged: saját bevallása szerint 2017-ben nem csak a wokingi alakulatnál kínálkozhat esély számára.

Tovább
0

Itt görnyednek a Honda Forma-1-es mérnökeiF1 Forma-1 McLaren-Honda Eric Boullier Fernando Alonso Jenson Button
A NASA houstoni irányítóközpontjához lehet hasonlítani a Honda kutatási-fejlesztési részlegének adatelemzésre szolgáló nagytermét, amely Japánban, Sakura City-ben található, s amelyről a napokban adott közre egy fotót a gyártó. A létesítményben gőzerővel folyik a munka, a McLaren reményei szerint pedig ennek látható jelei is lesznek a rövidesen startoló szezonban.

Tovább
0

11 millió euróba került egy F1-es pont a HondánakF1 Forma-1 Business Book GP McLaren Honda Red Bull Ferrari Williams
Nyomós oka van a McLarennek arra, hogy néhány csípősebb megjegyzést leszámítva egyáltalán nem káráltak a Hondára a katasztrofális tavalyi szezon miatt. Egy friss kimutatás alátámasztotta azt, amit már eddig is sejteni lehetett: a japánok olyan pénzösszeget invesztálnak a brit csapatba, hogy azért még Ron Dennis is hajlamos lakatot tenni a szájára…

Tovább
0

Alonso kipróbálta Marquez MotoGP-s HondájátF1 Forma-1 MotoGP Honda McLaren-Honda Fernando Alonso Marc Marquez
Megmerítkezett a Honda világában múlt hétvégén Fernando Alonso: a kétszeres világbajnoknak a McLaren-Honda katasztrofális idei szezonja miatt nem kellett jelen lennie az FIA párizsi díjátadóján, így Japán felé vette az irányt, ahol a márka évadzáró rendezvényén vett részt és számos kalandban volt része.

Tovább
0

Motorgurukkal konzultálna a HondaF1 Forma-1 McLaren-Honda Jenson Button Fernando Alonso
Minden jel arra utal, hogy a katasztrofálisan sikerült visszatérő szezon után a Hondánál változik a gondolkodás: német sajtóértesülések szerint a japánok már nem határolódnak el attól, hogy konzultáns szakemberekkel erősítsék meg stábjukat, hanem kifejezetten dolgoznak azon, hogy külső munkatársként tapasztalt, neves motormérnököket is bevonjanak a fejlesztésekbe.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek