Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

McLaren-tehetség ül Hartley helyére a Toro Rossónál?




Mit csinál az a csapat, amely szeretne megválni az egyik pilótájától, de nincs, akit a helyére ültethetnének? Igazol magának egyet egy másik istállótól: az F+1 Blog értesülései szerint erre készül a Red Bull is, akik Brendon Hartley helyére a Toro Rossóhoz a McLaren reménységét, az F2-ben vitézkedő Lando Norrist akarják megkaparintani.

Tovább
0

Ez az F1-es csapatok kedvenc újítása Monacóban



F1 Forma-1 Monacói Nagydíj
Monacóban sem a hagyományok, sem a helyszűke miatt nincs lehetőség drasztikus változatásokra a legendás Forma-1-es pályán, ám a hercegségben mégis évről évre törekednek arra, hogy újítsanak, fejlesszenek. Idén egy olyan változtatást eszközöltek, amelyre a csapatok régóta vártak és a szó legszorosabb értlemében kitörő örömmel fogadták.

Tovább
1

Íme, Häkkinen szárnyai alatt a kis Schumi



F1 Forma-1 Mika Häkkinen Mick Schumacher Michael Schumacher Monacói Nagydíj Nazionale Piloti
Amikor Mick Schumacher megszületett, édesapja, a hétszeres világbajnok Michael még javában viaskodott legnagyobbra tartott ellenfelével, Mika Häkkinennel pályafutása harmadik bajnoki titulusáért. Azóta nagyot változott a világ: néhány fotó segítségével mutatjuk is, hogy mekkorát!

Tovább
1

Focival lazított Monaco után Räikkönen és Vettel



F1 Forma-1 Kimi Räikkönen Sebastian Vettel Ferrari Monacói Nagydíj Jean Alesi Alain Prost
Kimi Räikkönen vasárnap Monte Carlóban még morcos volt amiatt, hogy elveszítette a futamgyőzelmet a másik Ferrari-pilótával, Sebastian Vettellel szemben, hétfő este azonban már nyoma sem volt feszültségnek a két maranellói fenegyerek között. A finn és a német jókedvűen kergették labdát a Juventus stadionjában, egy jótékonysági gálán.

Tovább
0

Aki csodát akar tenni a McLarennel: Zak Brown



F1 Forma-1 McLaren-Honda Zak Brown Monacói Nagydíj Indianapolis 500
Vannak, akik szerint a Forma-1-es turizmus legfényűzőbb formáját választotta, mások rendületlenül állítják, hogy csodatételre is képes. Zak Brown, a McLaren új főnöke kétségkívül fura fickó: a Monacói Nagydíj szombati napján az F+1 Blog lestoppolta az üzletembert, aki arra esküdött fel, hogy soha nem látott magasságokba emeli a történelmi mélyponton lévő brit versenyistállót.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek