Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Továbbra is kivonulással fenyeget a Red Bull



Suzukában is folytatódott a Red Bull motorkeringője, a kétcsapatos osztrák vállalatnak még mindig hajtáslánca 2016-ra. Ennek okán a paddockban ismét spekulálnak egy olyan vészforgatókönyvről, amely szerint előfordulhat, hogy bizonyos csapatok - talán már jövőre - három autót indítanának a Forma-1-ben: a Ferrari megmenthetné a helyzetet, de állítólag egyre inkább vonakodnak attól, hogy teljesítsék az energiaitalosok követeléseit.

Tovább
0

Egyre nagyobb a zűrzavar a Red Bull körül



Nagyon úgy tűnik, hogy a Red Bullnál tovább mélyül a krízis: a gárda teljesítménye idén is csapnivaló a versenypályán, de mostanáig legalább a kommunikáció frontján igyekeztek egységesek maradni. Immáron ez is felborulóban van, az utóbbi napokban a menedzsment tagjai mondták, ami épp az eszükbe jutott és ezek között egymásnak ellentmondó üzenet is akadtak…

Tovább
1

Nem tart kirúgástól a Red Bull csapatfőnöke



Olyan kijelentéssel rukkolt elő Christian Horner, a Red Bull Racing csapatfőnöke múlt hétvégén, Goodwoodban, a Festival of Speed elnevezésű autósport-fiesztán, amelyről még a csapat sem tett említést. Miután mostanság többször is szóba került, hogy távozik a küszködő különítmény éléről, a szakvezető az eseményen leszögezte: nemrég írta alá új szerződését az energiaitalos nagyvállalattal.

Tovább
0

Feleségül vette a Spice Girlt a Red Bull csapatfőnöke



Nem megy túl jól mostanában a Red Bull nagyobbik csapatának szekere a Forma-1-ben, de valószínűleg ezekben a napokban nem csak ez forog a csapatfőnök Christian Horner fejében: a szakember pénteken feleségül vette a Spice Girls korábbi énekesnőjét, Geri Haliwellt.

Tovább
0

Elbúcsúztatta Vettelt a Red Bull



Sebastian Vettel múlt hétvégén bemutatkozott új csapatánál, a Ferrarinál, kedden pedig a nagy-britanniai Milton Keynes felé vette az irányt. A német a Red Bull főhadiszállására látogatott, ahol elbúcsúzott az energiaitalos alakulattól.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek