Nem megy túl jól mostanában a Red Bull nagyobbik csapatának szekere a Forma-1-ben, de valószínűleg ezekben a napokban nem csak ez forog a csapatfőnök Christian Horner fejében: a szakember pénteken feleségül vette a Spice Girls korábbi énekesnőjét, Geri Haliwellt.

 

A mennyegzőt a nagy-britanniai Woburnban tartották, ahol a férj és az ara részéről is szép számban érkeztek híres, nevezetes vendégek. Az egykori „fűszereslányok” közül ott volt például Emma Bunton, addig a Forma-1 világát a Red Bull versenyzője, Daniel Ricciardo, továbbá David Coulthard, Eddie Jordan, Sir Jackie Stewart és Niki Lauda képviselte: utóbbi a helyszínen készült fotók szerint nem cserélte szmokinghoz dukáló sapkára szokásos piros, szponzorfeliratos fejfedőjét.

Horner és Haliwell randizgatásáról 2013 nyarán kezdtek cikkezni a szigetországi bulvárlapok, de hivatalosan csak tavaly márciusban vállalták fel kapcsolatukat. A szakvezető 14 éven át élt együtt előző barátnőjével, Beverley Allennel, akivel fél évvel azután szakított, hogy megszületett közös gyermekük, egy Olivia nevű kislány.