Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Apja Ferrarijával hergelte a közönséget a kis Schumi




Múltat idézett szombaton, Hockenheimben Mick Schumacher: az F2-es pilóta hétszeres világbajnok édesapja, Michael 2004-es Ferrarijával száguldozott a hazai közönsége előtt. Ugyan a juniorszériák csúcsosztályában maradandót még nem alkotott, néhány F1-es csapatfőnök szerint borítékolható, hogy a fiatal versenyző eljut a királykategóriáig.

Tovább
1

Így tartotta meg problémás támogatóját az F1-ben a Ferrari




Ha nem lehet, akkor is megoldjuk! Gyaníthatóan így gondolkodtak a Ferrarinál, amikor néhány hete azzal szembesültek, hogy problémás a Mission Winnow, mint szponzor szerepeltetése, mert több országban is bújtatott dohányreklámnak minősítik. A vörösök megtalálták a megoldást.

Tovább
0

Mit hoz a hockenheimi forróság az F1-ben?




Soha a történelemben nem volt még olyan forróság Németországban, mint a Német Nagydíj csütörtöki sajtónapján: itt-ott 41 Celsius-fokot mutatott a hőmérő, amelynek higanyszála Hockenheimben is felkúszott 39-ig. Vannak, akik máris arról pusmognak, hogy éppen az időjárás lesz az, amely keresztbe tesz a sportrészleg fennállásának 125. évfordulóját ünneplő Mercedesnek, de persze nem szabad ennyire előre szaladni…

Tovább
0

F1-es lázba hozta a japánokat a Honda ausztriai győzelme




Meg sem született még a sportfelügyelői testület döntése a Red Bull Ringen, amely ratifikálta a Honda jelenkori első F1-es győzelmét, máris megugrottak a Japán Nagydíj jegyeladásai - tudta meg az F+1 Blog japán forrásoktól Silverstone-ban. A Red Bull és a Toro Rosso motorszállítójánál örülnek, de tudják, hogy a csodát csak kőkemény munkával lehet megismételni.

Tovább
0

Lowe távozása után fellélegzett a küszködő Williams istálló




Claire Williams semmi rosszat nem mond a napokban távozott technikai vezetőre, Paddy Lowe-ra, azonban az Osztrák Nagydíj pénteki napján nem lehetett nem leolvasni a csapatvezető-helyettes arcáról: abban reménykedik, hogy a gondok fő okozójának tartott brit szakember lelépése után a különítmény végre elkezdhet kilábalni a gödör mélyéről.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek