Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Motorgurukkal konzultálna a Honda



F1 Forma-1 McLaren-Honda Jenson Button Fernando Alonso
Minden jel arra utal, hogy a katasztrofálisan sikerült visszatérő szezon után a Hondánál változik a gondolkodás: német sajtóértesülések szerint a japánok már nem határolódnak el attól, hogy konzultáns szakemberekkel erősítsék meg stábjukat, hanem kifejezetten dolgoznak azon, hogy külső munkatársként tapasztalt, neves motormérnököket is bevonjanak a fejlesztésekbe.

Tovább
0

Button: 2017-től lehet vb-esélyes a McLaren-Honda




Már jövőre is várható némi javulás a McLaren-Honda teljesítményében, de a brit-japán formáció várhatóan csak 2017-től válhat igazán versenyképessé - véli a különítmény pilótája, Jenson Button.

Tovább
0

Így látja Alonso helyzetét Hamilton



Fernando Alonso sínylődése a McLaren-Hondánál meglepő dolgokra kényszeríti a spanyol sajtót. Például arra, hogy eljátszadozzanak a gondolattal: mi lenne, ha a kétszeres vb-első spanyol újra összekerülne Lewis Hamiltonnal, ezúttal a Mercedesnél. Erről ráadásul a lassan háromszoros világbajnok britet is megkérdezték…
Tovább
0

Alonso oltogatja a Hondát Monzában



Fernando Alonso a McLaren-Honda kínszenvedése miatt mindennek mondható mostanában, csak boldognak nem, ennek ellenére az Olasz Nagydíj helyszínén, Monzában meglepő kijelentéssel rukkolt elő: a kétszeres világbajnok szerint a wokingi alakulaté az egyik legjobb karosszéria a jelenlegi mezőnyben.

Tovább
0

Így vezet Alonso a McLaren szimulátorában



Olyat tett Fernando Alonso, amilyet eddig senki: a kétszeres világbajnok a héten megosztott egy videót, amely a McLaren féltve őrzött szimulátorában készült.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek