Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Vettel F1-es és utcai Ferrarit nyúz Fioranóban



Noha a Red Bull nem engedélyezte Sebastian Vettel számára, hogy az évadzárót követő kétnapos tesztelésen bemutatkozzon új csapatánál, a Ferrarinál, a négyszeres vb-első szombaton, Fioranóban hivatalosan is munkába állt az olasz csapatnál. A pilóta a 2012-ben használt F2012 típusjelű versenyautóval körözött a gyár szomszédságában található tesztpályán.

Tovább
1

Így hancúrozik Räikkönen egy 730 lóerős utcai Ferrarival



Na ugye, hogy Kimi Räikkönen sem mindig mogorva, ha arról van szó, hogy összezárják egy újságíróval! Ehhez persze meg kell találni a megfelelő helyszínt és a jelek szerint egy Ferrari F12 Berlinetta tökéletesen megfelel erre a célra.

Tovább
0

Vagyonért cserélt gazdát a Rush-ban látott Ferrari-replika



44 ezer dollárért, azaz nagyjából 10 millió forintért cserélt gazdát múlt pénteken a Ferrari 312T típusjelű Forma-1-es versenyautójának replikája, amelyet a Rush - Hajsza a győzelemért című film forgatása során használtak.

Tovább
1

Eladó Schumi Ferrarijának kipufogógáza



Igazi csemegére csaphatnak le Michael Schumacher rajongói az egyik népszerű aukciós portálon, ahol a tavaly decemberi fejsérülése óta még mindig kómában lévő hétszeres világbajnok 1998-as Ferrarijának, az F300-asnak dobozolt kipufogógázához lehet hozzájutni.

Tovább
0

Eladó Schumacher egyik közúti Ferrarija



Amikor egy-egy aukción felbukkan Michael Schumacher valamelyik kibelezett, vagy épp működőképes Forma-1-es versenygépe, mindig óriási az érdeklődés és a gyűjtők akár komoly vagyonokat is hajlamosak áldozni a megszerzéséért. Olyan viszont csak ritkán fordul elő, hogy a hétszeres világbajnok klasszis valamelyik közúti járgányát lehet megszerezni…

Tovább
3

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek