Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Új tulajdonosa van az egyik legszebb F1-es autónak



Két klasszikus Forma-1-es autó is új gazdára találta a kaliforniai Pebble Beach-en tartott autóaukción: az egyik Michael Schumacher 2002-es világbajnok Ferrarija, a másik pedig az egykori Anglo American Racers istálló Eagle Mk1-ese, amelyet gyakran emlegetnek a történelem legszebb F1-es versenygépeként is.

Tovább
0

Ilyen, amikor közúti erőgépet nyúznak az F1-es pilóták - videók



Elrajtolt végre a 2013-as Forma-1-es évad, ennek apropóján a McLaren és a Ferrari is igyekszik megmutatni azt, amivel a versenypályán kívül rendelkeznek. A brit csapat az új szerzeményt, Sergio Perezt ültette be a vadonatúj P1-esbe a Top Gear tesztpályán, a Dunsfold-reptéren, míg az olaszok párosa, Fernando Alonso és Felipe Massa egymást furikázta Barcelonában, de nem az új ékkővel, a LaFerrarival, hanem a 458 Italiával.

Tovább
0

Áron alul kelt el Schumiék 1998-as Ferrarija



400 ezer fontért, azaz körülbelül 141 millió forintért cserélt gazdát az RM Auctions múlt heti, Londonban tartott aukcióján az a Ferrari F300-as, amelyet Michael Schumacher és Eddie Irvine az 1998-as szezonban használt.

Tovább
0

Lélektani előny: Alonso meg sem áll az idei vb-címig?



Fernando Alonsót lehet kedvelni és lehet nem kedvelni, egyetlen dolog azonban bizonyos: a Ferrari kétszeres világbajnoka idei teljesítményével újfent alátámasztja, hogy miért kell a Forma-1 korszakos zsenijei közé sorolni.

Fernando Alonso / Ferrari

Tovább
2
1234
»

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek