Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Így nyúzta Vettel a 2014-es Ferrarit Fioranóban - videó



F1 Forma-1 Ferrari Sebastian Vettel Forma-1 teszt Fiorano

Sebastian Vettel a Forma-1 nagyágyúi közül az első, aki nekilátott a 2016-os előkészületeinek: a Ferrari pilótája kedden az olasz márka házi tesztpályáján, Fioranóban tréningezett, a 2014-es autóval futott körökről megérkeztek az első videó és néhány fotó is.

Tovább
1

Hamilton furikázni vitte Justin Biebert a LaFerrarival



F1 Forma-1 Lewis Hamilton Mercedes LaFerrari Justin Bieber

Lewis Hamilton nagy kanállal habzsolja az életet, a háromszoros világbajnok celebesedési folyamata a napokban ismét újabb szintre lépett. Múlt hétvégén a brit Los Angelesben parádézott, mégpedig a tini popsztár Justin Bieber társaságában, akit furikázni is elvitt LaFerrarijával.

Tovább
0

Így jár, aki távozni mer a Ferrari istállótól



F1 Forma-1 Abu Dhabi Nagydíj Ferrari Sebastian Vettel
Különleges rituálé zajlott le a Ferrari istálló garázsa mögött a Yas Marina versenypályán, a vasárnapi évadzáró Abu Dhabi Nagydíj után néhány órával. A maranellói alakulat szerelőgárdája az egyik munkatársat búcsúztatta, aki több év után döntött úgy, hogy kilép a Scuderia kötelékéből.

Tovább
0

Vettel nem számít könnyű csatára Rosberg ellen



Miután Lewis Hamilton már eldöntötte az idei vb-cím sorsát, a hátralevő futamokra az ezüstéremért zajló csata tartogat izgalmakat. A pozíciót jelenleg Sebastian Vettel birtokolja: a Ferrari zászlóvivője szeretné, ha ez így is maradna, ugyanakkor tudja, hogy a Nico Rosberg annak ellenére is kemény ellenfél, hogy nem a legjobb passzban van idén.
Tovább
0

Verstappen miatt kapott kosarat a Red Bull a Ferraritól?



Érdekes pletyka került terítékre Szocsiban a Red Bull motorhajhászatával kapcsolatos spekulációárad közepette: több forrás véli úgy, hogy a Ferrari az ifjú tehetség, Max Verstappen miatt intett be az energiaitalos vállalat nagyobbik csapatának.
Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek