Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Räikkönen sejtelmes utalást tett a jövővel kapcsolatban



F1 Forma-1 Ferrari Kimi Räikkönen Kanadai Nagydíj
Hivatalos állásfoglalásnak semmiképp nem lehet tekinteni, de tény: Kimi Räikkönen a Formula1.com-nak adott exkluzív interjújában elejtett valami olyasmit, amelyből akár arra is lehet következtetni, hogy a számtalan pletyka és spekuláció ellenére 2017-ben a Ferrari versenyzője lesz. Azt jóval nyilvánvalóbban fogalmazta meg a finn, hogy nem unja a Forma-1-et.

Tovább
0

Alesi nem akar Verstappent csinálni a fiából



F1 Forma-1 Jean Alesi Giuliano Alesi Ferrari Red Bull Max Verstappen

Max Verstappennél fiatalabb korban még soha senki nem került Forma-1-es topcsapathoz, ám ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy követendő a példája - véli a korábbi Forma-1-es versenyző, a saját fiát menedzselő Jean Alesi, akivel az F+1 Blog a Spanyol Nagydíj helyszínén beszélgetett.

Tovább
0

Grosjean azt kapta, amire számított 



F1 Forma-1 Romain Grosjean Haas F1 Team Ferrari
Noha az idény első három versenye közül csak kettő sikerült igazán jól számára, talán csak a zsinórban három győzelmet arató Nico Rosberg elégedettebb jelenleg a Forma-1-ben Romain Grosjeannál. A francia pilóta úgy érzi: bebizonyosodott, hogy jól döntött tavaly, amikor általános meglepetésre nem várt a Renault gyári csapatára, hanem aláírt az újonc Haas istállóhoz.

Tovább
0

Apja sisakjaival pózol a kis Räikkönen



F1 Forma-1 Kimi Räikkönen Minttu Virtanen Ferrari Bell Helmets

Kimi Räikkönen barátnője és kisfia édesanyja, Minttu Virtanen kimaxolta a cukiság-faktort: a hölgy olyan fotót adott közre a finn pilóta egyéves kisfiáról, amelyen édesapja sisakjaival és egyik trófeájával pózol.

Tovább
0

Apa és fia egyszerre F1-es autóval a pályán



F1 Forma-1 Jean Alesi Giuliano Alesi Suzuka Ferrari Tyrrell

Nyílt napot tartott vasárnap a Forma-1-es Japán Nagydíjnak otthont adó suzukai versenypálya, amely komoly motorsport-fiesztával kényeztette a rajongókat. A ring egy olyan csemegével is kedveskedett, amit tényleg csak ritkán lehet látni: az Alesi-család révén apa és fia egyszerre körözött Forma-1-es autóval.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek