Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Perez nem mondott le Massa Ferrarijáról



Sergio Perez / Sauber

Bár a Ferrarinál bennfentes források szerint még nem tartják elég érettnek a feladathoz, Sergio Perez, a Sauber ifjonca továbbra sem adta fel a reményt, hogy 2013-ban már vörös overallba öltözhet és Felipe Massa helyén versenyezhet a maranellói alakulatnál.

Tovább
0

Isteníti az F1-es szakma Räikkönent



Kimi Räikkönen / Lotus F1 Team

Aligha kétséges, hogy a 2012-es Forma-1-es szezon első félidejének egyik legüdítőbb színfoltja Kimi Räikkönen visszatérése. A finn messze felülmúlja a visszatérésével kapcsolatos várakozásokat, így nem csoda, hogy a riválisok, valamint a korábbi kollégák és felettesek is szalutálnak az északi klasszis előtt.

Tovább
0

Massa a Ferraritól és a Forma-1-ből is kiszorul?



Felipe Massa és Fernando Alonso

Felipe Massa nem játszott főszerepet a hétvégi Forma-1-es Magyar Nagydíjon, mégis jutott neki a reflektorfényből a Hungaroringen. Ez elsősorban annak volt köszönhető, hogy a brazil az évad végén várhatóan elköszön a Ferraritól: ezt sugallta a csapat motorhome-jában tartott csütörtöki sajtóesemény is.

Tovább
0

Lélektani előny: Alonso meg sem áll az idei vb-címig?



Fernando Alonsót lehet kedvelni és lehet nem kedvelni, egyetlen dolog azonban bizonyos: a Ferrari kétszeres világbajnoka idei teljesítményével újfent alátámasztja, hogy miért kell a Forma-1 korszakos zsenijei közé sorolni.

Fernando Alonso / Ferrari

Tovább
2

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek